|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורות על wisetp.co.il
דבר ראשון להגיד לעמיטל ומאור תודה רבה רבה רבה רבה על כל השירות שהם נותנים לי באופן פרטי וסובלים אותי 25 שעות ביממהxd (אני יודע שיש 24 שעות לא צריך לכתוב זה בשביל הקטע) ועכשיו לעניינינו
זה קשה לפרט מה הם עושים וזה קשה להסביר מה אם נותנים עבורך [הלקוח] את הכל אם נותנים את הנשמה שלהם, הם רצינים חושבים רק על איך לעזור לי וחושבים על צעד אחד קדימה. עושים גיבוים שאני צריך עונים תמיד אבל תמיד עונים לי אם זה בתוכנות מסרים או בטלפונים באמת ההייתי יכול לכתוב פה כל מה שהם עשו אבל זה יהיה ארוך ומתיש אז אני באמת אומר תודה על כל השירות שהם נתנו לי והכל הם באמת 100% תמיכה 100% שביעות רצון 100% שרתים ועכשיו נושא לא כל כך נעים על עמיטל תפסיק להגיד את המשפט הזה " אין על מה בכיף שלי " זה יוצא לי מכל החורים אני לא יכול לקרוא את המשפט הזה יותר תגוון אחי... ועוד דבר תודה רבה [כבר אמרתי] בברכה ובאהבה דביר מנכ''ל פוינט סרב www.point-serv.com מכוון שדביר עוד מעט טס לאיטליה הוא ביקש ממני לרשום את ההודעה. בברכה, |
![]() |
# 2 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
צודק הם באמת אחלה חברה במיוחד עמיטל
אוהב לעזור תמיד עונה בזמן אין רג שהוא לא על המחשב ועוזר ללקוחות. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
באמת חברה טובה!
בהצלחה!
הוסטסניון
|
שמח שאתה מרוצה מהשירות.
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
עסק מעולה! אני מכיר גם את עמיטל וגם את מאור שניהם בני אדם זהב!
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
עמיטל באמת אחלה בן-אדם,בן אדם זהב,גם אותי הוא סובל יום יום,הוא הביא לי אפילו BNC,הוא באמת בן-אדם טוב.
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תודה רבה דביר שמח שאת המרוצה
![]() |
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
חברה מעולה, נהניתי לתת להם שירות