|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
כמה שאלות בנוגע להקמת אתר חדש
שלום ברצוני לשאול כמה שאלו בנוגע לאתר חדש אשמח אם תענו לי
1. האם מותר לעשות אתר של הורדות ישירות (למשל יהיה עמוד ראשי אם שם ההורדה התמונה שלו וקישור לנושא של ההורדה בפורום האתר) 2. אם אני שם פירסומות באתר אני צריך לרשום את האתר במס או משהו? 3. איך אתם ממליצים לפרסם את האתר? 4. איך אני מוסיף את האתר במנועי חיפוש? 5. איזה פירסומות אתם ממליצים לשים חוץ משל גוגל וimedia ? זהו אני לא זוכר אם רציתי לשאול עוד משהו מקסימום אני יערוך את ההודעה או יוסיף בתגובה תודה מראש Last edited by p@z; 23-06-06 at 19:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בנוגע לאחד אני יודע בוודאות שאסור , ווארז אסור בכל דרך בעיקרון.
לשאלות 2-4 כולם יענו לך על לקרוא מדריכים שאין בפורום , ככה שגם אני לא יכול לענות על זה. ו5 אני פשוט לא יודע =\ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
טוב תודה אני יחכה פה לעוד תשובות
אבל יש מלא אתרים שהם אם לינקים ישירים ולא עושים להם כלום והם אתרים מצליחים הם פשוט שמים את ההורדות בפורומים ובעמוד הראשי של האתר מקשרים לפורומים באמצעות תמונה וכותרת |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ממ viper ברור שיש קשר,
הוא מקבל כסף על הפרסומות, והוא מחוייב לדווח על כספים שהוא מקבל למס הכנסה. אז כן, אתה צריך להרשם למס (עוסק פטור עדיף אלא אם אתה מרוויח המון מהפרסומות). בנוגע לפרסומות של imedia שמעתי קצת דברים לא טובים עליהם, שהם מתעכבים בצ'קים וכל מיני בעיות יש איתם.. כמובן שאסור אתר ווארז, אתה לא רוצה להסתבך עם אליס ודומיהם. לקדם את אתרך דרך מקדם אתרים מקצועי, או שתחרוש תאתר k.co.il יש שם אחלה דברים.
# 6 |
חבר על
|
תודה לכולם
אבל אליס הם נגד שיתוף קבצים לא שמעתי אף פעם שהם עצרו אתר אם קישורים ישירים אתה רוצה להגיד לי שכל האתרים האלה אם הפריסומות רשומים במס הכנסה? Last edited by p@z; 24-06-06 at 11:54.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
פעם ניהלתי אתר כזה, שמקשרים לפורום....
כמובן שקיבלתי מכתב מאליס לאחר כמה שבועות אחרי הפתיחה חח... החזרתי להם מייל ואמרתי שזה קישורים ולא שיתוף ובלה בלה בלה והם ענו לי שזה לא משנה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
מוזר... מקסימום אני ינסה עד שאני יקבל מכתב מהם לסגור כי זה רק קישורים ישירים וזה מהפורום ויש הרבה אתרים כאלה למשל אליקומפ israwarez ועוד
|
![]() |
![]() |
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ברור שאפשר לשים קישורים ישירים, רק אסור לשים לדברים לא חוקיים כגון שירים סרטים וכל מה שיש עליו זכויות יוצאים.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אבל אליקומפ וisrawarez ועוד המון פורומים שמים סרטים מוזיקה ודברים אם זכויות יוצרים חופשי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|