|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ביקורת חריפה מאוד על Ahhost.Net
אז ככה ,
אני קניתי לפני כפחות מחודש , אחסון מAhhost.net ( ריסלר של freshserv.net) לאחר מכן , המנהל החליט שאני יהיה אחד התומכים , אוקי סבבה , אז הוא גם הגדיל לי את האחסון והכל .. אוקי , אז הוא לא היה פעיל בערך שבוע , לאחר מכן אני רואה שהחשבון שלי מושעה ( היום ) ולכן החלטתי לצלצל אליו , צילצלתי בערך 5 - 6 פעמים , דיברנו והוא אומר לי : "אני באירוע אני יחזור בערב " לאחר חצי שעה, ראיתי אותו מתחבר למסנג'ר , ולאחר 10 דקות מתנתק , אז צילצלתי אליו שוב , והוא אומר לי שהוא באירוע . מעניין ..אז איך הוא התחבר הוא באירוע לא ? אוקי שתקתי על זה . לאחר מכן אמרתי לו שאני יחכה לו שיתחבר . לאחר שנה בערך , אני קולט שהחשבון נמחק , לא רק מושעה , נמחק , לפני הוא היה מושעה , והוא אמר שהוא יחזיר לי , זה כנראה ניהיה בטעות וזה נמחק ..!! עכשיו זה מחוק , בקבצים שעבדתי עליהם המון זמן , אני מעוניין לתבוע אותו .. אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה .! בתודה , דודי . הערה : ורציתי לדעת אם מנהל freshserv.net יכל למנוע ולא מנע את זה .. זה יכול גם להיות כולל בתביעה .. לא ? Last edited by Mr.Flame; 03-06-06 at 21:17.. |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
המשתמש קיבל אישור ממני לפתוח אשכול חדש.
שיהיה מסודר יותר ויכתב לעניין. |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
freshserv.net - לא קשור לזה בכלל..
הרי אתה לא לקוח שלו \ אסור לא להוות עיננין בעשי הלקוח רק אם הלקוח עובר על החוקים שזה פורנו \ ווארז וכו'. ותנסה לסדר איתו דברים |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
FreshServ כמו שרשמתי לא קשור לזה, למה אתה רוצה לתבוע אותו?
הוסטסניון
|
Freshserv.Net ממש לא קשור לכל העיניין.
החברה שקנית ממנה היא קשורה. אני אפילו לא יודע אם לFreshserv.Net מותר לגעת בריסיילר של החברה שקנית ממנה אם היא לא עברה על החוקים. יום טוב.
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
זה לא קשור לfreshserv.net אז.
אני מעונין לתבוע את ahhost ! |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אממ,
FreeServ לא קשורים תתבע את החברה ahhost אותם צריך לתבוע עידן, . |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
דיי לדבר על תביעות,
הסיכוי שתתבע אותו אחרי שתראה במה זה כרוך הוא כמו הסיכוי שמאיה בוסקילה תגדל זקן. |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
היא באמת דורשת גילוח שפם קטן...
בכל מקרה, תברר איתו אם יש לו גיבוי של החשבון. אם שילמת לו לחודש, ועבר חודש אין לך מה לעשות. ובעיקרון, אסור לך לכתוב פה, כי לא שילמת על האיחסון הזה.. ואלמוג אני תכף שולח לך הודעה פרטית =].
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
עכשיו אני לא מבין.
שילמת או לא? אתה אמרת לי ששילמת, אבל לפי מה שהבנתי לא שילמת על האחסון.. אם לא שילמת אז באמת ההודעה שכתבת לא במקום ולפי החוקים בכלל אסור לכתוב אותה. אבל אם שילמת אז זה כבר משהו אחר. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|