|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה לתמיכה בדפדפן Ff...
ראיתי מספיק תגובות כמו:
"לא תומך בדפדפן Ff" כדי שאני אשתכנע שכדאי לספק תמיכה לדפדפן Ff, אז ברצוני לדעת כיצד? או אתר שמדריך על זה בעיברית? או בעצם מה זאת אומרת תמיכה בfire Fox לאומת תמיכה באקספלורר (ז"א עד כמה זה שונה? ומה שונה?) אם אפשר. תודה מראש. [= עוד דבר ששכחתי! אני משתמש בתג <textarea ...> </textarea> ולפעמים נוצר לי scroll מתחת ז"א שאיזור הטקסט יוצא החוצה וממשיך במקום לרדת שורה ... אז מה עושים כדי לסגור את האפשרות ל scroll תחתון? Last edited by satan; 21-10-05 at 09:21.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כדי שאתה יתמו ב FF צריך (ברוב המקרים) שהוא יהיה תקין ע"פ W3c.
אתה רוצה להשתכנע שכדאי לספק תמיכה ל FF? מצידי אל תשתכנע - זה אתה שמאבד חלק גדול מהגולשים שמשתמשים ב FF.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חיפשתי אינפורמציה בנושא. אוקיי XHTML אני פחות או יותר יודע... אז זה הכול? עריכה: יש לי בעיה.. עשיתי בדיקה בPHP אם הדפדפן של מי שמתחבר הוא FF ואם כן אז זה שם תתג מאטה: <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=ISO-8859-8"> וזה עובד טוב ומתקן את הגירבוש. אבל הבעיה היא שהאנגלית הפוכה! במקום נגיד: hello זה רושם olleh משהו כזה \= איך אפשר לתקן את זה? אני מבין שזה בגלל ה <html dir ="rtl"> אם לא אשתמש בזה אז במה אוכל כן להשתמש? Last edited by satan; 21-10-05 at 11:43.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תודה!
עכשיו הכול תקין! [= מישהו יכול להביא לי לינק ל W3c הזה?? זה אמור לבדוק את תקינות המערכת שלי?[ז"א בxhtml...] |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
# 8 | |
חבר וותיק
|
קיבלתי שגיאה: [בבדיקה באתר W3C]
ציטוט:
ויש בעיה עם זה שהמערכת היא על השרת שעל המחשב שלי ואני סך הכול נותן לינק שהוא IP ? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אם זה על המחשב שלך תעלה דרך ה browse
ותקרא את זה טוב ותבין למה זה מופיע לך..
# 10 |
חבר בקהילה
|
אישית אני מציע לך לשבת ולבדוק את האתר כול פעם שאתה עושה משהו מול ה Ff ולא מול ה בודק שלהם .
כי לפעמים גם עם אצלהם בבודק האתר יהיה תקין ולא יהיה לך אפילו שגיאה אחת , האתר בדפדפן ( גם Ff ו ג אקספלורר ) יכול להראות עקום ככה שתשב מול Ff ומול אקספלורר וכול צעד שאתה עושה דבדוק את התקינות . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|