|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
במיוחד להוסטס-רינגטון יומי-בחינם!
בזמן האחרון אני רואה המון אתרים המפתים ילדים קטנים לקנות רינגטונים שגנבו מאורנג'!
החלטתי לתת לכל מי שיש לו אינטרנט בפלאפון להוריד מדי יום, רינגטון חינם! איך מורידים? נכנסים דרך האינטרנט בסלולארי לכתובת הבאה: taikaish.com/hosts.mid זה לא עולה כלום? לא, אתם רק נכנסים דרך הסלולארי לקובץ שנתתי להורדה! תוכלו כמובן גם להוריד אותו בדפדפן! איך אני יודע מהו הרינגטון היומי? כרגע אני משאיר זאת כהפתעה! אין לי רווח מהעניין, אבל אני מוכן פעם ביום להחליף את הרינגטון בשרת בשביל הפורום הזה! ![]() מומלץ להכנס פעם ביום ולהוריד את הרינגטו החדש! |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
טנקסססססססס
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה זה הרינגטון הזה ? לא נשמע טוב ..
בכל מקרה תודה .
# 4 |
חבר על
|
חחח צלצול נחמד של ladys light
|
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
השיר האהוב עליי =]
תודה ! |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שלא תסתבך אחי =)
תודה בכל מקרה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לא יותר פשוט להעביר שיר דרך המחשב ישירות לטלפון ללא הוצאה כספית
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וכמו שאמרתי, ישנה אפשרות להוריד למחשב ולהעביר דרך כבל! אם נראה שאוהבים את זה, שבוע הבא תוכלו להוריד שלושה עם המילים: rington.mid/ hosts.mid/ pele.mid/ --- לכל ה"עצלנים" (כמוני) ברוב הפלאפונים ישנה אפשרות לעשות "סימניה" שזה כמו מועדפים ורק להכנב אליה דרכה! --- איך אני אסתבך לא הבנתי? --- ביום ראשון עם המילה-hosts תוכלו להוריד את הרינגטון של ה"רומנים" מארץ נהדרת. --- מנהלים אם אתם רואים לנכון, תנעצו. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|