|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
שאלה שעלתה במוחי.. בנוגע לשעות תמיכה
סתם שאלה,
נגיד שיש שעות תמיכה של חברה מסוימת ובואו נגיד שאחד מהלקוחות קיבל סחורה שיש קצת בעיות, וצריך לסדר, והוא פונה אל החברה בשעות שהם לא שעות התמיכה, האם החברה צריכה לעזור לו לדעתכם, או לא?
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
שעות תמיכה.
פשוט כמו השם של המושג. אם אני תומך בין 13-20 כל יום ופונים אלי ב 10 בבוקר אני לא יתמוך. שימתין לשעה הנכונה ויפנה אלי ויקבל תמיכה.
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שהם מבחינתי: כשסופק משהו לקוי מלכתחילה ללקוח. כשהדבר אינו סובל דיחוי. ואולי כמה דברים נוספים, לא צריך להיות עם ראש אטום. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
יפה, זה מסכם את זה =]
אבל בואו נלך שניה רחוק, וניקח דוגמא שאני בונה למישו אתר, הוא כבר שילם לי והאתר על השרתים, ונגיד שיש פתאום איזה "פאק" קטן בקוד שהוא גילה, והוא רוצה שאני אתקן וזה מחוץ לשעות התמיכה שלי, אני אמור לעזור לו? יש לציין שזה לא קרה, ואני מקווה שלא יקרה חח אבל חשבתי על זה כי אני בונה מערכת ולפעמים אני עולה על כמה שגיאות וסתם אמרתי אם זה יקרה ללקוח..
# 6 |
חבר מתקדם
|
כן sup סיפקת לו מוצר לקוי מחובתך לתקן הרי זאת פגיעה בהסכם שלכם.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לדעתי זה תלוי בסוג הבעיה.
ניקח למשל את תחום ההוסטינג. בתחום הזה החברות צריכות לשאוף לספק ללקוחות שלהם 100% uptime, כמובן שזה לא הגיוני.. אך כמה שיותר אחוז UPTIME. וכאשר השרת נופל לא בשעות התמיכה, למשל ב7 בבוקר, ושעות התמיכה הן מ16:00-19:00 אז כמובן (לדעתי) אותו עסק צריך לספק תמיכה בנוגע לשרת שנפל גם ב7 בבוקר. הרי הלקוח לא צריך לחכות 9 שעות בשביל שהשרת יחזור. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אה דניאל, במקרה כזה כן.
בכל מקרה, כמה שגיאות אפשר לעשות במערכת לפני שאתה מגדיר אותה מושלמת? אולי איזה שורת קוד קטנה שיש צורך לשינוי, אז זה פשוט לגרום ללקוח להיות מרוצה ולתת לו להרגיש טוב עם עצמו ושהוא בחר באיש הנכון לעבודה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
אבל כשהשרת לא למעלה והלקוח מתקשר מה שאתה עושה לא נקרא תמיכה לפחות לא מבחינתי אתה רק מודיע לו שקרה משהו ושאתם מטפלים בבעייה.
אז למה לא להקדים תרופה למכה וכאשר השרת לא באוויר ואתה מודע לכך לשלוח אימייל לכל לקוחות האחסון ולהודיע להם שקרה כך וכך..? |
![]() |
![]() |
# 10 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
זה כמו שאני יראה שהDVD שלי מקולקל (אחרי שקניתי וזה פעם ראשונה שאני פותח אותו) אבל פתחתי רק ב12 בלילה/גיליתי רק ב12 בלילה....נראה לך שיש לחברה קו תמיכה 24 שעות שאני יכול להביא את הDVD לתיקון?...התשובה ברורה->לא. כמובן זה לא בדיוק אותו דבר...אבל זה הקו מחשבה. אם יש לך שעות מוגדרות, ולא ממש בא לך וזה מחוץ לתחום שעות האלה...מותר לך לסרב, מה שהלקוח יחשוב עליך...זה משהו אחר...אבל זה לא ש"רמית" אותו... ציטוט:
שרת שנופל זה משהו אחר. זה לא תמיכה טכנית, זה לא עובד ככה....אם יש לך בעיה אישית אצלך (מודם מקולקול/קוד שגוי שדורש תיקון (לא מיידי)...) זה נקרא תמיכה טכנית. יש הבדל בין סיפוק המוצר לקבלת תמיכה טכנית למוצר לקוי.... |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|