|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום אני מספק שירות פלאש ללקוחתיי עכשיו אם ברצוני להנפיק קבלות מה אני צריך לעשות כדי להנפיק
ואיזה אחוזים המדינה לוקחת לי מהרווח ואם אני מתחת ל18 האם לוקחים לי פחות אחוזים זה חשוב תודה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אם ההכנסות שלך נמוכות מרף מסויים, אתה לא משלם מע"מ ומס הכנסה (אבל עדיין חייב להעביר אחת לכמה חודשים דיווח). לגבי "כמה" (אם אתה כן עובר את הרף הזה). לגבי מע"מ, מדובר על 16.5% מכל הכנסה. לגבי מס הכנסה, ככל שההכנסות שלך גבוהות יותר, כך תשלם יותר אחוזי מס. ראוי לציין שכמו שאתה משלם את המס, אתה זכאי גם להחזרי מס על הוצאות שיש לך (קניית חומרה, קניית תוכנה, קניית ספרות מקצועית וכו'). זאת "כל התורה על רגל אחת", אבל כמובן שמה שאמרתי הוא כללי מאד (מאד) [מאד]. לכן, אם מדובר בעסק רציני, רצוי פשוט לשלם ליועץ/ת מס, כדי שיגיש עבורך את הדיווחים ואת הדו"ח השנתי למס הכנסה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אם אתה עוסק פטור מע"מ לא יבקשו ממך שקל,
אבל מס הכנסה יבקשו מקדמות, כל פעם שאתה מקבל מקדמות שלח להם מכתב שההכנסות שלך הם ככה וככה ואתה מבקש לבטל את המקדמות לשנה בלה, אם הם יסכימו הרווחת אם לא שלם.
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
המקדמות, כשמן כן הן - מקדמות. כלומר, התשלום למס הכנסה הוא בעצם תשלום שנתי ולא חודשי. אבל כדי שזה לא ינחת "בבום" פעם בשנה, זה מחולק למקדמות. המקדמות לא מדוייקות לגמרי, ולכן בסוף השנה אם שילמת פחות מדי, תתבקש לשלם את ההפרשים (ואם שילמת יותר מדי תקבל החזר). |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אז מה עדיף?!
ונגיד ואני רושם את העסק על אחי הקטן כי הוא גם עובד איתי ואח שלי בן 11 וחצי, אז אני ארשום את העסק עליו השאלה מה הוא צריך שיהיה לו ומישהו יכול להביא לי פירוט יותר מפורט או להפנות אותי למקומות שעוסקים בנושא |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לא הבנתי מה השאלה "אז מה עדיף?!". אם יש לך עסק והוא מכניס כסף, אפילו ברמה פטורה ממס, אתה חייב להגיש דיווחים על ההכנסות למס הכנסה ולמע"מ. אי דיווח הוא עבירה פלילית. מידע נוסף? כנס לאתר מס הכנסה ומע"מ באינטרנט. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|