הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 23-05-06, 17:26   # 1
uni
חבר וותיק

מיני פרופיל

uni לא מחובר  

Exclamation ביקורת חריפה מאוד על loads והשירות המופקר שלו...

שלום לפני חודשיים כן חודשיים אפילו יותר...

עשיתי עבודת פלאש לחברת איחסון מסויימת שאין באפשרותה לרכוש דומיינים ישירות ולכן היא משתמשת בשירותים של חברת loads אבי מחברת loads היא צריך לספק את הדומיין לאחר קבלת התשלום מבעלי החברת איחסון.

לאחר סיום עבודת הפלאש אשר הייתי צריך לספק ללקוח הועבר הכסף מבעלי חברת האיחסון לחשבונו של אבי מחברת loads עכשיו בתחילה הדומיין נרכש ופעל והכל עבד כשורה ובאמת עבד בצורה מהירה וטובה והייתי נורא שמח מהשירות

אך כעבור יומיים קיבלתי הודעה במייל מחברת הדומיינים על זה שכרטיס האשראי של מי שרכש את הדומיין לא שלח צילום של הת.ז והכרטיס אשראי ולכן הם ביטלו את הדומיין כי יכול להיות שמדובר במרמה ומטעמי בטיחות הם צריכים צילום של הת.ז והכרטיס אשראי...

עכשיו שוחחתי עם אבי-loads אישית והוא אמר שהוא שלח להם מספר פעמים את הצילום של הכרטיס אשראי ושל הת.ז שלו. ולמרות זאת הם עד היום לא החזירו לי את הדומיין

סתם כדרך אגב הדומיין נרכש מחברת netfirmes

עכשיו בשבועיים האחרונים נסיתי לשוחח עם אבי -loads ושהוא יטפל בעניין אך כל פעם הוא מתמחק ממני ואומר לי שהוא ישוחח בנוגע לדומיין רק עם מי ששילם לו על הדומיין, וזאת חוצפה! כי הדומיין היה צריך להגיע כבר לפני מספר שבועות ועד היום לא קיבלתי אותו.

וכל פעם הוא מתמחק ממני מה יהיה?

הדבר הזה פגע בי ממספר בחינות

* פגיעה בלקוחותיי
* סדר בעבודה - אין באפשרותיי לתת גישה ללקחותי לראות את עבודתיי בצורה מסודרת.
* עיכב של פתיחת התיק עבודות שלי.
* אין באפשרותי להפנות את הלקוחות או אנשים שמעוניינים בשירותיי לשום כתובת מפני שאין לי דומיין עדיין.
* קיבלתי הצעות ממספר חברות אך לאור זה שלא היה באפשרותיי לתת להם אתר ייצוגי שלי הם חשבו שאני לא רציני.

אנשים מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את הדומיין שלי?!

כבר עבר המון זמן ועד עכשיו שתקתי אבל באמת כבר נמאס כמה בנאדם יכול לחכות!!!

אנשים תבינו אני לא בא כאן ללכלך את שמו של loads-אבי חס וחלילה
אבל נמאס לי לחכות ואולי זה יעזור להזיז כאן עניינים ולחסוך התחמקויות ותירוצים.

אני בטוח שהוא עשה השתדלות שהדומיין יגיע כמה שיותר מהר, בהתחלה הדומיין באמת הגיע אבל אחרי מספר ימים הוא התבטל.

Last edited by uni; 23-05-06 at 17:35..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום