![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
העיצוב השני שלי
אני מודע לעובדה שהעיצוב לא יצא לי מי יודע מה (חוץ מהקטעים שעשיתי עם המדריכים של niros)
אז בבקשה אל תחמירו יותר מידי עם התגובות http://img86.imageshack.us/img86/1692/tyniros2po.jpg נ.ב ניר עם אתה קורא את זה בבקשה תכין גם מדריך לחבילות כי אין לי מושג איך לעשות את זה... |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב הנה כמה הערות:
1. הלוגו ריקני -הוא חמוד לעיצוב שני אבל הוא יבש מדי עם הלכת על סגנון של לוגו גדול ולא רק של שם וסלוגן אז כבר תשקיע שים תמונות מברשות וכאלה משהו שיראה שזה עיצוב לחברת איחסון. 2. בלוקים-בברוכים הבאים תוריד את הבלדינג אופצינס מהטקסט ,בחדשות החברה ,בין לקוחותינו,מפרט השרת תוציא את הפאטרן מהרקע זה לא מתאים ותשפר את הבלוקים עצמם. 3. חבילות- החבילות הם בדר"כ בעיצוב צריכים להיות החלק שהלקוח שנכנס לאתר הוא נמשך אליהם ובעיצוב הזה עשית אותם כחלק שרק ממשיך את העיצוב ולא מראה כיוון מיוחד ומשהו שימשוך את העיניים ותוריד את הפאטרן גם .. 4. פונט-הפונטים בעיצוב גדולים תקטין מעט את הכתב . בשביל עיצוב שני זה חמוד לאללה... שיהיה בהצלחה בהמשך.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל אני בת דבר שני בשמחה אני אעזור לך דבר איתי באיסיקיו 242128683 יום טוב...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
החלקים של המדריך יצאו לך טוב (יצאו כמו במדריך..בערך
![]() כל השאר יבש מדי וריקני (גם גס טיפה..) |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
פונטים גדולים,כתב גדול עיצוב מגושם לדעתי
צבעים לא משהו מבנה לא יצוגי. יש הרבה מקום לשיפור.. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד לשני!
# 8 |
חבר בקהילה
|
החלק העליון נראה טוב, השאר לא
תנסה להשתמש בכמה שפחות אפקטים למטה, ה"ברוכים הבאים" למשל נראה ממש גרוע בגלל שטחנת את זה בסטיילים
# 9 |
חבר וותיק
|
גס מדי תרכך אותו
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|