![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום.
אני רוצה לחלק את הקובץ שלי למספק עמודים... הכוונה היא שנגיד במסד שלי יש 600 שורות...ואני לא רוצה שכל השורות האלא יוצגו בעמוד אחד אז אני רוצה לחלק את העמוד שלי לכמה עמודים....לדוגמה בעמוד מס' אחד יופיעו השורות 1-30 בעמוד מס' 2 יופיעו השורות 31-60 וכו'....כיצד אני יכול לעשות זאת? קראתי את המאמר שיש בWEBMASTER והוא לא עזר לי...הוא לא מובן ![]() אשמח מאוד אם תסבירו לי! תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
בקלות..
קודם כל אתה בודק באיזה דף נמצא המשתמש, משהו בסגנון: קוד:
nPage = Request.QueryString("nPage")*1 || 1 במידה והוא בדף הראשון, כלומר קוד:
if (nPage==1) { קוד:
SELECT TOP " + nNumOfRecords + " nId,sName,sEmail FROM tbl קוד:
SELECT TOP " + nNumOfRecords + " nId,sName,sEmail FROM tbl WHERE nId NOT IN (SELECT TOP "+((nPage*nNumOfRecords)-nNumOfRecords)+" nId FROM tbl) אחרי ששלפת אתה יכול להכניס את המידע למערך ולהתחיל לשחק ולמיין אותו (אם מדובר בהרבה רשומות תמיין ברמת SQL עם ORDER BY), במידה ויש מעט רשומות, עדיף למיין את המערך משיקולים של יעילות. בהצלחה אלעד
# 3 |
הוסטסניון
|
אוקיי תאמת כל הקודים האלא רק סיבחו אותי עוד יותר
![]() קיבלתי את השגיאה הזאת: Fatal error: Call to undefined function: querystring() in /home/thegod/domains/vlad.web.lsrv.co.il/public_html/nizkor/candles.php on line 6 הנה הקובץ: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אלעד הוא לא נתן שפה
עריכה xD אחי מה אתה עושה? ASP.PHP?! xDDD |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
חהחהחהחה....ואני עוד לא הבנתי מה לעזאזל קשורים ה פלוסים וזה XD חחחחחחח אם אפשר בPHP...תודה...אני יזכור את זה להבא XD
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
WTF :|
הנה הדרך עבודה שלי: PHP קוד:
# 7 |
הוסטסניון
|
זה נותן לי שגיאה...אהההם מאיפה הבאתה את $num4page??
הנה עמוד: PHP קוד:
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/thegod/domains/vlad.web.lsrv.co.il/public_html/nizkor/candles.php on line 19 |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
וזה ששואל השאלה שכח לציין עם איזה מסד ואיזו שפה הוא עובד .. זו לא בעיה שלי הדרך בעיקרון אותה דרך בדיוק
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|