|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
superserv.co.il הפתיחה
שלום לכולם בשעה טובה שרת החברה היום הותקן וסודר חברת סופרסרב נפתחה היום רישמית, אנו שני מנהלים,אני איציק לוגסי בן 19,וציון יעקובוב בן 24, שנינו גרים באותו אזור מגורים,מגדל העמק,ואנחנו מתכונים להיכנס לתחום הזה כמה שיותר חזק,וכמה שיותר גדול עם הזמן כמובן, כרגע רכשנו מחשב פרטי שלנו,ובסוף החודש אנו מתכוונים להשכיר מחשב נוסף לצורך שרתי משחק בילבד, שנינו כרגע עובדים,וכלכלית יציבים, אתר החברה: מפרט המחשב: intel p4 3Ghz 2 mega cache 64 bit 2 GIGA DDR-זיכרון 200 hdd sata-דיסק קשיח פרטי Mbps 100-מהירות קישורית עברית /אנגלית DirectAdmin-לוח בקרה כרגע המחירים באתר זמניים,בעוד חודש מקסימום הם ישתנו, את העיצוב רכשנו מי tm ואת התרגום ותיכנות אנדרי עשה, את המחשב ואיחסון המחשב,ותחזוק המחשב רכשנו מי אבי lom שעשה לנו מחיר מעולה,זה הכל,שיהיה לנו בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
שיהיה רק בהצלחה! עיצוב מהמםםם לאתר!
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה מעולה, בהצלחה!
רשומים? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
WoW !!
ניראה רציני מאוד . אתם בטח רשומים נכון ? עריכה : או שלא ![]() אבל עדיין , טוב מאוד . |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה אחי |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
האתר לא פועל לי :\
# 9 |
חבר מתקדם
|
גם לי האתר לא פועל
בכל מקרה ראיתי כבר את האתר אתר יפה שיהיה בהצלחה!! |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב ממש יפה... נראה מושקע ומקווה שנשמע רק טוב עליכם!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|