|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[כתבה] "היהודים באיראן יחוייבו לענוד סרט צהוב" - WTF?!
"היהודים באיראן יחוייבו לענוד סרט צהוב"
על פי חוק הלבוש הלאומי החדש יחוייבו היהודים לענוד על חזית בגדיהם סרט צהוב, מעין טלאי צהוב של המאה ה-21. על פי דיווח בעיתון קנדי יחוייבו הנוצרים לענוד סרט אדום. במכון ויזנטל אומרים כי "איראן מתקרבת במהירות לאידיאולוגיה הנאצית" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252790,00.html |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מפחיד להיות שם... נראה כאילו מתקרבת שואה שנייה...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
כן מפחיד מאוד ראיתי את זה בנענע צריך להיכנס בהם חזק רק על זה
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אלעד,אז מה אתה מציע לעשות? שיהרגו את כל היהודים ששם? אני לא מבין את הראש שלכם השמאלנים אתם מטומטים או מה?
איראנים מטומטמים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ראיתם את הדיוקן העדכני של נשיא איראן? גילח את הזקן הקליל שלו וגידל שפם קטן וחמוד.
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
מה אני מציע לעשות? לא יודע. אם הייתי יודע מה לעשות לא הייתי מתכנת באיזה בסיס מושתן אלא יושב במשרדים הנחמדים של הרמטכ"ל (עם הרל"שית הכוסית) בקרייה, משקיף לנוף של ת"א. בכל מקרה, אני לא חושב שישראל צריכה לתקוף אותם לבד ואני לא חושב בכלל שהיא צריכה לתקוף. שאר העולם מספיק "מחומם" עליהם ככה שחבל להיכנס לסיכסוכים מיותרים.
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
דבר ראשון לא משנה אם אתה שמאלני או ימני.
צריכים לכבד אחד את השני. ודבר שני, מתבשל משהו בעולם... צריך לסיים את העיניין לפני שהוא מתחיל. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
להכנס בהם? לזרוק עליהם אטום ו....999 טילים? אל תשכח שהם יחזרו לבית שלך בשלב מסויים. מלחמה זה לא פתרון. סנקציות זה הפתרון! (לחץ בין לאומי) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|