|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[Google] איך קידום במנוע החיפוש עובד? כניסות?
שלום לכל המשתמשים היקרים,
כמו שהבנתי גם אם יש לי אתר עם הכתובת הבאה download.com אבל לא יכיל כניסה אחת גם עוד 10 שנים לא ימצאו אותו בגוגל. קראתי איזו כתבה, שאתר חייב להכיל כניסות מסויימות כדי להכנס לגוגל, על כמה כניסות מדובר (חודש / שבוע)? תודה מראש. ועוד משהו, איך אני יכול לקדם את אתר שלי דרך גוגל? רק ע"י כניסות או שיש עוד דרגים? וראיתי אתרים שכאילו כותבים ב title ב-HTML מילות מפתח, האם זה באמת עוזר לקידום ה-meta-tags? בברכה, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מדובר על קישורים נכנסים, לא גולשים.
יכולים להיות ל 5 כניסות יחודיות בחודש אבל תיהיה מקום ראשון במילה מבוקשת מאוד, זה תלוי בכמה קישורים נכנסים מפנים לאתר שלך(כמה אתרים מפנים לאתר שלך), ומה ה PR באותו העמוד המפנה, כמה שה PR גבוה יותר ככה הקישור נחשב יותר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין לי מושג איפה שמעת את עניין הכניסות, אבל זה ממש לא נכון.
כמו שאלמוג אמר, הגורם המשפיע(העיקרי) הוא הלינקים. אתה צריך להשיג לינקים מאתרים אחרים, שיקשרו אליך עם אותו ביטוי שאתה רוצה לקדם. רצוי כמובן שהאתרים יעסקו בנושא דומה לנושא של האתר שלך. לגבי ה Title - זה כמובן משפיע. וגם התוכן של האתר עצמו משפיע. לגבי הMeta - זה די שולי, אבל עדין רצוי מאוד להכניס את כל התגים הנחוצים.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
גודל ה-pr הוא משפיע,
וגם מספר הקישורים הנכנסים משפעים מאוד- חשוב שהלינקים הכנסים יהיו מאתרים בעלי pr נורמלי 2+ |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הPR ממש לא משפיע על מיקום האתר שלך, אלא ההפך, האתר שלך והלינקים הנכנסים משפיעים על הPR! כמובן שיש הבדל ענק בין שני הדברים, אפילו היה לי דיון ארוך עם מישהו בנושא. הPR סה"כ מראה לך את החשיבות של האתר.
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|