|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
יש לי שאלה קטנה בקשר להודעות ספאם ..
תראו , נגיד ויש לי קהילה , אתר או כל דבר אחר .
אז נרשמים באתר , לא קוראים את התקנון (זה מה שכולם עושים כשנרשמים לפורומים) . עכשיו , יש לי את המיילים של הרבה אנשים , זכותי לשלוח להם ספאם \ פרסומות נכון ? הרי הם אישורי שהם קראו את התקנון והסכימו לו . מה אתם אומרים ? אפשרי לעשות דבר כזה נכון ? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אותו חבר גם לא יכול לטעון שלא אישר לך את זה, כי אישר שקרא את התקנון, וכמו שאומרים "אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש", או במילים אחרות, אם הוא לא קרא שבעצם ההרשמה שלו הוא מאשר לך לשלוח אליו מיילים, זו בעיה שלו. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
"לקהילת X יש הזכות לשלוח פרסומות \ ספאם לדואר אלקטרוני שהמשתמש משתמש בו" (סתם ניסוח) אז זכותי לשלוח לו פרסומות , ספאם וכו' .. נכון ? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
יש הבדל בין פרסומות לספאם.
ספאם זה כאלו הודעות שנשלחות עם חרבושים, סתם תמונות זרוקות בלי קשר, או בכלל אין תוכן למייל. ובקשר לפרסומות? אתה רוצה להרוויח כסף מפרסום דבר מסויים. זה לא נקרא ספאם. תחליט אתה איזה סוג אימיילים אתה הולך לשלוח לקורבנות שלך ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בקיצור אפשר כן ?
(אחחח .. עכשיו יש לי רשימת תפוצה של יותר מ-5000 איש שמאשרים , נחמד) |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אבל אם זה מההתחלה חופשי תתחיל להפגיז... חחח בדרך כלל אתרים מנומסים יותר... שמים בנפרד כזה ריבוע שצריך לסמן "אני מסכים לקבל הודעות" וזה מסומן בברירת מחדל ואנשים לא מתיחסים ולוחצים "אישור" או "הבא" או מה שזה לא יהיה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני ממש לא יתרגש אם יתחילו להתלונן עלייך ב-StopSpam:
www.tic-tac.net/stopspam |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() מקדמים רעיון כדי שהוא יקדם רעיון אחר שבמקביל מקדם כמה רעיונות אחרים ובלי שאנשים ישימו לב כל הרעיונות מקדמים אתכם ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|