|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תרם רבות להוסטס
|
מי כאן על חברת Digitekk?
ידוע לי שאסור לשלוח את הכתובת שלהם כאן.. אבל שם בטוח מותר לתת.
יש כאן לקוח של דיגיטק? צריך להתקשר אליהם, יש איזו קבוצה שמתקיפה בלי הפסקה את השרת בפינגים.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אלה הפרטים:
טלפונים: מיכאל - 0544602262 משה (משרד) - 0722124428 אייסיקיו: מיכאל - 979780 משה - 1003934 אלה הפרטים שאני יודע .. יום טוב, ירין .
תרם רבות להוסטס
|
אני לצערי לא יכול להתקשר..
יש כאן לקוח שרוצה להתנדב? |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למה אתה לא לקוח שלהם?
|
![]() |
# 5 |
תרם רבות להוסטס
|
אני לקוח!
אבל אין לי אפשרות להתקשר.. השרת בדאון כבר שעה!! הם הצליחו להפיל את השרת לגמרי |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 8 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון אני לא מבין למה אי אפשר לתת את הכתובת שלהם כאן בפורום?
דבר שני, יכול לקרות, אני ממליץ לך לנסות ליצור איתם קשר אז באייסיקיו. לקוחות מהוסטס? יש את Wisetp אבל הם לקוחות של שרת יעודי אם זה עוזר לך.
חבר חדש
|
דיגיטק נוכלים ברמות קשות
קראתי את האשכול "להתרחק מדיגיטק כמו מאש", רציתי להגיב שם אך הוא נעול.
אני אכתוב מה שיש לי להגיד כאן, בתיקווה שלא ימחקו, או שלפחות מישהו יטרח לפצל, להעביר ולמזג. אני לקוח של דיגיטק, קראתי רק ביקורת אחת לא טובה עליו, וביקורת אחת טובה. חשבתי לנסות, הוא נתן לי הצעה טובה, קצת היה לי חשוד בהתחלה שהוא אומר לי כל הזמן "תעביר את הכסף, תעביר את הכסף".. ואני אתן לך ג'יגות מתנה.. ואני אתן לך שרתי רדיו מתנה.. ואני אתן לך חודשיים מתנה.. בדקתי את השרת, העברתי קבצים שלי אליו, את המסד, היה פיקס, ומהיר מאוד. במהרה התברר שמשה לא יודע להפעיל שרת. ישנה הגדרה אצלו עדיין digitekk.biz וכל המיילים של הפורום חוזרים אלי. השרת נופל כל הזמן, כל הזמן נופל, אין יום אחד בלי נפילה. לא מזמן נפל לשבוע רצוף. וזה קריטי בשבילי, כי באתר שלי יש 500 גולשים ביום, כשאני מכיר חצי מהם. כולם שואלים אותי מה קורה עם האתר.. ד.א היחיד שפירגן לו זה מישהו מהאתר akrav.co.il, שזה השותף שלו בעצם. (פורום עם 10 איש) יום אחד משה אומר לי - האתר שלך קורע את השרת.. אתה צריך להוסיף כסף שאני אוסיף 4 ג'יגה זיכרון. ושהוא מסלק לקוחות בשביל האתר שלי כי השרת לא עומד בזה.. ואני צריך שרת רק בשבילי, ושמסד הנתונים שלי גדול וצריך להוסיף כסף.. אמרתי לו טוב, ניפרד בחיוך, אם אתה לא יכול להחזיק את האתר שלי, תחזיר את החלק היחסי של הסכום שקיבלת לפי התקופה שסיכמנו עליה.. איפה.. הסיכוי לקבל ממשה כסף חזרה שווה לסיכוי שהשרת שלו יעבוד שבוע רצוף. משה אם אתה קורא את זה.. אני עדיין מחכה ל 2 שרתי הרדיו שהבטחת לי. |
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
אבל במידה ואתה מעוניין אני יכול לתת לך את השרתים שאתה מחכה להם (2 שרתי רדיו), צור איתי קשר.
תומר Last edited by Tomer; 06-05-06 at 22:17.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|