![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
תיק עבודתי... עלה לאוויר
חברים העלתי לפני כשבוע את תיק עבודתי =)
תיק לא זמני! אלה תיק סופי www.optsite.com opt- קיצור של optimum וsite אתר =) כל בעיה משהו במקום לא לעשות בלאגן פה תשלחו יל הודעה לה.פ ![]() איך? ב FF לא עובד אז אל תנסוווווווווו! מובן ... =) Last edited by Optimum; 04-05-06 at 21:11.. |
![]() |
# 2 |
Guest / אורח
|
ממש ממש יפה בהצלחה בהמשך הדרך
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כמה זמן זה טוען!! התייעשתי!
# 4 |
חבר וותיק
|
לא הבנתי למה הטעינה הזאת ? לוקח שנים
נראה טוב התכנות מבאס לוקח שנים בהצלחה!
משתמש - היכל התהילה
|
התעצלת לחתוך את זה בפוטושופ ועשית בפלאש?
בFF זה בכלל רק נטען זוהו, האתר לא יעלה... האתר עצמו יפה, אבל זה רק אני או שמפוקסל שם?? (פלאש...). העבודות יותר יפות ![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מתי האתר יסיים להיטען? שאני אדע לחזור לבדוק :S
אם כבר עושים טעינה, תעשה אחוזים או משהו כזה.. באמת מייאש לחכות בלי לדעת כמה זמן זה ימשך. עריכה: בFF זה עוד לא עלה, אני גם לא מאמין שיעלה. אבל בIE זה עובד.. די נחמד, לא משהו מיוחד, לא משהו שאני יגיד "ואוו".. אבל עדין זה בסדר ![]() בהצלחה.
Last edited by TalGarty; 04-05-06 at 20:50.. |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד קצת גדול לא?
משתמש - היכל התהילה
|
ממ טוב הטעינה די מעיקה, ולדעתי זה יוריד לך לפחות בחצי את כמות הלקוחות שיגיעו אליך דרך האתר וחבל שכך...
בקשר לאתר עצמו: רמת הפלאש לא מרהיבה, כך שלא יודעת אם בכלל הייתי משתמשת בה. אני חושבת שלדחוף פלאש בכל מחיר לתיק עבודות זו טעות גדולה, תקח בחשבון שגם פלאש באתרים לא תופס חזק על גוגל... גם האתר עצמו... נפתח איזה פופ אפ שבסוף לא ראו בו כלום, והוא סתם נטען שעתיים. להגיד את האמת... לא ממש אהבתי את עיצוב הפורטפוליו שלך. הוא די יבש ומצועצע. הכפתורים נראים בוהקים וצורמים וכל השאר חסר עומק לחלוטין. הפונטים בהם בחרת להשתמש, גם כן הציקו לי. אני יודעת שאתה מעצב עם יכולות, ולדעתי האתר הזה לא ממש הציג אותם.. בכל אופן, שיהיה בהצלחה. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
יופי לכם =) ב ff שכחתי להגיד לא עובד תתחילו לחזור לימים הטובים של אקספלור =)
וככה זה חברים! החיתוך והתיכנות תצטרכו להסתפק במה שיש כי ככה זה ... תודה לכל התגובות הטובות! ומי שמעלי מה את רוצה? לא הבנתי בגרוש עזבי אותי באמא שך =) אין לי כוח לערב עכשיו לשמוע סיכומים בהיסטוריה ( את הבגרות שלי עשיתי) =) |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
חבוב, אתה רוצה תגובות, תרגיע דיבור.
אתה רוצה להציג משהו, אז שכולם יראו מצידי תצלם תמונה. נעול
|
|