|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחשב נייד מבית DELL לגיימרים
![]() חברת DELL מציגה לכם את "נוטבוק לגיימרים" - XPS M1710. ![]() מפרט טכני: - מעבד Intel Core Duo T2600 2.16 GHz - מסך 17 אינצ' 1600x1200 תצוגה רחבה - NVIDIA GeForce Go 7900 GTX 512 MB - 4 ג'יגה DDR2 RAM - DVD combo - 6 - USB 2.0 - DVI - יציאת S/PDIF - 5 ב1 מדיה קארד רידר (מה זה בכלל?) - touchpad מואר עם 16 צבעים. ![]() המחיר נע בין 2600 ל 3855 דולר. נראה נחמד ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה סתם לכתוב ספאם?
יש 10000000000000000000000000000000000000000000000000 חברות שמוכרות ניידים משלהם עם SLi ומעבד נייח (למשל FX-60) זה סתם צעצוע! באמת הרגשת שאתה חייב לחלוק את זה עם כולם? והMedia Card Reader זה כניסה לכרטיסי זיכרון כמו SD/MMC וכו'... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
פיי נראה מחשב מפחיד .. מתאים לי אחד כזה ..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ספאם? דווקא זה דיי נחמד לפרסם ולהתעדכן.
יש גם תמונות חח =\ |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שמע
Mr. Popo לפי דעתך זה ספאם כי אתה יודע כבר על זה או שזה לא מעניין אותך סבבה חבוב לא מעניין אותך יש ברוך השם עוד הרבה אשכולות אז תבחר לך אשכול יותר מעניין אותי אישית זה עניין אז שוב פעם חבוב לא נראה לך יש כפתור קוראים לו הקודם או באנגלית Back וזהו בלי הרבה דיבורים. ולנושא של האשכול בהחלט מחשב נייד יפה לא היה מזיק לי אחד כזה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
איזה מחשב מפחיד,אכן מחשב טוב מאוד.תודה על התמונות ^_^
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מה לעזעאל מפחיד במחשב הזה?
קנו מחשב של אפל תקבלו מחשב פי כמה יותר טוב בחיר חצי מזה. ההתלהבות שלכם כזו עלובה וצבוע פשוט משהו, כאמור ספאם טהור. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מועבר למקום המתאים
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
כמה הוא שוקל ומה החיי סוללה שלו?
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמרתי שזה ספאם בגלל שאין סיבה שתצדיק את זה... זה לא מחשב נייד חזק... אין בו שום דבר מיוחד... זה סתם מחשב... אז מה כל פעם שיצא דגם של מחשב לכל חברה בעולם (לפחות 40 דגמים ביום) נפרסם פה? הוא חזק לא בגלל שזה מחשב מיוחד וכו'... הוא חזק בגלל שהחומרה הבסיסית בעולם הניידים כיום מתקדמת... כל מחשב נייד חדש יתן לך את האופציה לשדרג לחלקים האלו אם לא יהיו בו כבר בברירת מחדל! התחילו לצאת באמת מחשבים ניידים מיוחדים כאלה שמציגים SLI (כלומר יותר מכרטיס מסך אחד) ומעל 8GB זיכרון ומעבד נייח (כמו הFX-60 שנותן יותר ביצועים למשחקים)...
באמת שאין הצדקה לפרסם את זה! לי נראה שmlnn לא בדיוק מעודכן בעולם המחשבים וכשהוא ראה מחשב נייד כזה הוא ישר חשב שזה סופר מחשב... וגם הוא לא כזה חדש!!! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|