|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מחפש מפרט טוב למחשב.
שלום לכולם,
אני מחפש מפרט טוב למחשב בתקציב: 5000 - 6000 ש"ח אני מעוניין גם במסך טוב, מסך דק. המסך אני מעוניין שיעלה בסביבות ה- 1500 וכל השאר המפרט למחשב, עוד דבר חשוב , אני משתמש במחשב הרבה, אני מעוניין שהוא יהיה מהיר , יציב, חלקים טובים, והכי חשוב שמשחקים חדשים של היום ושיהיו בעתיד יעבוד עליו חלק!!!!(שיהיה כרטיס מסך טוב) אמממ עוד משהו , אני צריך שהמחשב יהיה מחנות שנמצאת בעיר חיפה!!! עריכה: שאלה קטנה: איזה מעבד יותר טוב מבחינת מהירות , יציבות וטוב למשחקים, AMD או INTEL ? תודה רבה מראש. מומלץ על KSP , תודה מראש ושבת שלום, רז.
העלאת תמונות Last edited by RazRaz; 29-04-06 at 12:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
AMD כמובן
הרכבתי לך כבר את המפרט |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז מה שאתה בעצם אומר זה מחשב ב3,500 - 4,500 ש"ח לא כולל מסך שכל המשחקים יפעלו עליו חלק וגם אלה שיצאו בעתיד? מצטער אבל לא אפשרי...
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ותיקח בחשבון שהוא רוצה עכבר אלחוטי ומקלדת וצורב DVD, הצלחתי להכניס לו הכל רק בלי מקלדת ועכבר ב 5893 עם כרטיס מסך 7600GT של GUGABYTE ו 1GB זיכרון ב DC של GEIL, ולוח אם דיי פשוט של GIGABYTE. אהה ושכחתי להגיד שהוא רוצה את המחשב בחצי וחצי / חמש אלף ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני בטוח שבנית מפרט מכובד...
הבקשות שלו מוגזמות... אפשר לחשוב על זה ככה... קצת לאחר ההפצה של Doom 3 (המשחק החזק בזמנו) רוב המשחקים ניסו להגיע לרמת הגראפיקה של המשחק מה שגרם למשחקים לצרוך יותר משאבים... עכשיו יש את TES 4 - Oblivion (המשחק החזק כרגע) ואם אתה רוצה מחשב שיריץ משחקים שיצאו בקרוב אתה צריך לחשוב על הרצת Oblivion בצורה טובה כדי להגיע לכך... ותאמין לי מחשב של 4,500 ש"ח לא יכול להריץ Oblivion... ברגע שתצא לטבע בOblivion אתה נתקע ![]() כדי להריץ את Oblivion על הגדרות גבוהות חלק דורשים שני כרטיסי מסך מהחזקים ביותר (שני 7900GTX או שני X1900XTX... וגם אז אתם לא עוברים את ה45-50FPS) כדי להריץ אותו חלק על הגדרות נמוכות דרוש לפחות איזה 7900GT ו2GB ואני מדבר על הגדרות נמוכות! שלא תטעו! הכרטיס/ים שלי (6800Ultra) בסטוק הריץ את המשחק בצורה סבירה כלומר לא הכי חלק בעולם אבל סביר... אחרי כמה מודים קלים וכבדים אני מסוגל להריץ על הגדרות גבוהות סביר! (יחד עם 2GB כמובן) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מעניין איך הוא ירוץ אצלי על המחשב חחחחח ![]() קוד:
P3 1ghz 133MhzFSB EB 384mb 133MhzFSB Geforce FX 5200 ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() רק צריך לארגן איזו מערכת קירור גז 999999999999999999999 שלבים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והמגבלה שלך במחשב היא מעבר למהירות תדרים חחח... |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() חחח סתם שטינו מהנושא ![]() דרך אגב בא לי לעשות OC למעבד שלי דבר איתי במסנג'ר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|