![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ירידת שורה בלולאה
שלום.
נגיד יש לי לולאה מסוימת....איך אני יכול לעשות שאחרי כול 3 פעמים של הצגת נתונים הוא ירד שורה? נגיד הלולאה לוקחת נתונים מהמסד... אז איך אני יעשה שאחרי 3 שורות הוא ירד שורה? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
1.לקחת משתנה לשים בו 0 ולהתחיל להעלות אותו ב1 (++) ואז לבדוק אם הוא מתחלק ב3 ללא שארית..ואם כן לבצע פעולה כלשהיא... 2.לקחת משתנה לשים בו 0 ולהתחיל להעלות אותו ב1 (++) ואז לבדוק אם הוא מתחלק ב3 ללא שארית..ואם כן לבצע פעולה כלשהיא ולאפס אותו חזרה (שלדעתי ככה זה יותר טוב כי בצורה הראשונה הוא יכול להגיע למספרים גדולים ולקחת הרבה זיכרון...תלוי כמה יש לך בלולאה..)... |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אההההם...לצערי לא ממש הבנתי אותך....אהההם אתה יכול להביא לי דוגמה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתה עושה משתנה שנקרא לו פה לדוגמא x.
נאתחל את המשתנה ל0 כך: PHP קוד:
PHP קוד:
הבנת? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אפשר פשוט ככה, בתוך הלולאה אתה שם את זה:
PHP קוד:
לפני הלולאה כמובן צריך לאפס את $x, ובתחילת הלולאה אתה מעלה את הערך של $x ב-1 ($x++) לא יהרוג את השרת גם אם המשתנה יכיל מספר של כמה מאות.. זה לא באמת לוקח לו יותר מידי זמן.. ואני מניח שאתה לא שולף כ"כ הרבה תוצאות כל פעם |
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
הדרך של eXtaZa טובה
אבל יש עוד דרך כמעט אותו הדבר קוד:
$i = "0"; while($result = mysql_fetch_row($query)){ $id = $result["id"]; echo $id; if ($i == "3") { echo "<br />"; $i = "0"; } else { $i++ } } וכל פעם זה ירשום את הID אחרי זה זה בודק אם i שווה ל3 אם כן אז שירד שורה ויאפס את I אם לא שיעלה את i באחד.
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|