![]() |
# 1 |
кто ты?
|
תמונת מצב
היי!
באתי להודיע שבMSN נראה שהתוצאות מתחילות להסתדר, מס' מתחרים כבר נמצאים שם, רובם בעמוד הראשון. לינק ישיר לחיפוש: http://search.msn.com/results.aspx?q...Mozilla-search |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד נחמד, אבל התחרות היא בגוגל להזכירך...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
кто ты?
|
ציטוט:
אך MSN יוכל להראות לנו פחות או יותר את מה שגוגל עוד לא ראה. אני מודע לכך שיכולים להיות הבדלים בין גוגל וMSN ולינק זה ניתן רק כדי להראות שהאתרים שבנינו מתאנדקסים להם לאט לאט ברחבי העולם |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Fatal Error
|
תשאיר קרדיט של המעצב על העיצוב הזה. חבל שתקבל תביעה בסוף
![]()
# 5 | |
кто ты?
|
ציטוט:
באחת העיצובים הוא אפילו מביא אי-(אמממ,דאגה?) ואף אומר לנו שלא אכפת לו אם נעשה הון ממירת עיצוביו. חח. תתחבר למסנגר נביא לך הוכחות |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
גם בגוגל התוצאות מתחילות להסתדר, 2 האתרים הראשונים הם אתרים של התחרות.
רק חבל שהם לא שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
кто ты?
|
יפה יפה,
התוצאות מתחילות להסתדר טיפה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אדון HamuZ,
לפי השיטה שאני רואה שאתה מקדם את האתר אתה צריך לשכוח מגוגל, גוגל ישים אותך בעמודים האחרונים של התוצאות לעומת זאת MSN ישים אותך במקום הראשון. ולמה? אתר עשית החלפת קישורים עם אתרים שנקראים "שכונה רעה" גוגל רואה בזה בעיה וMSN מתייחס לזה כעוד קישור, אל תקצר דרכים על ידי החלפת קישורים אוטמטית אתה תראה איך בקרוב גוגל יעניש אותך, MSN הוא מנוע חיפוש חלש לכן אחת השיטות לקידום אתר שם זה פשוט על ידי השגת מירב הלינקים שאפשר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
יש גם בגוגל.
ומה הבעייה בהחלפת קישורים עם אתר שנקרא "שכונה" רעה. יש משמעות לתוכן האתרים? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
кто ты?
|
ציטוט:
שאנו לא שולטים על הקישורים שניתנים לאתרנו. אם אכן קישור כזה, משכונה רגע היה מזיק, כל החברות היו יוצרות אתר "שכונה רעה" ואז מקשרות למתחרות, לא כך? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|