|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחפש מפרט חזק ב4500 שקל
מחפש מפרט חזק ב4500 שקל
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
הנה המפרט שבניתי בKSP
![]()
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חזק במשחקים וחזק בעיבוד נתונים זה שני דברים שונים לגמריי. אז לפותח האשכול, אתה מוכן לפרט במידה מסוימת מה הצרכים שלך? יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
|
אני מודע. בעיקרון נתתי מפרט ע"פ מה שהוא כתב. היה מפרט יותר היה מקבל משהו תואם יותר לפירוט שלו.
בכ"מ זה נראה לי מפרט סבבה ל4.5K
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה יכול להיות לעיבוד נתונים, משחקים, תחנות עבודה, תחנת גיבויים ויש עוד אלף ואחד דוגמאות. אז אתה לא יודע מה הוא ביקש איך אתה מביא לו מפרט, חבל סתם להטעות אנשים. אבל מפרט נחמד למשחקים... רק שכחת לשים לו מאוורר טוב למעבד, ואני אישית ממליץ לשים שני זכרונות בDUAL CHALLEL... ועדיף עם תזמונים קצת נמוכים יותר כי אלה גבוהים מידי לטעמי. ובלוח אם הזה יש כרטיס קול מובנה וההבדל דיי נמוך בביצועיים אפילו במערכת סטריאופונית מחוברת למחשב אתה לא תבחין בהבדלים... אז אני לא מבין למה בדיוק דחפת לו את זה לשם... תראה אני לא יוצא נגדך פשוט אני מנסה להוכיח טענה פשוטה, במידה ואתה לא מבין מה האדם במולך מעוניין אז תנסה לברר לפני שאתה מציע לו משהו, ואם אתה מציע תיהיה בטוח שמה שאתה אומר זה נכון ולא סתם. אז לפותח האשכול במידה ואתה מעוניין במפרט רציני שמיועד לצרכים שלך, תפרסם בתגובה יותר פירוט על הצרכים שלך ואני הכי מציע לך לקחת את ההצעות של עומרי ואלמוג, שניהם הכי רציניים בפורום בתחום החומרה. מקווה שעזרתי, יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
|
ת'אמת לא =/ אבל הרוב מבקשים למשחקים ועבודה מול וורד וכו' אז אני אוטו' מכין מפרט כזה.
ומה הבעייה עם התיזמונים לא הבנתי? בכ"מ הייתי יכול לשים 2 X 512 DDR 2.5CL אבל במחיר יותר יקר...אז העדפתי לקחת 1 של 1GB. ובקשר לכ. קול לא שמתי לב...
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה לא 7600GT?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כולל מסך?
כולל ציוד היקפי?(מקלדת עכבר רמקולים ) למה מיועד המחשב? עיצוב/גיימינג/עריכת סרטים/עבודה בוורד וגלישה באינטרנט. תמקד אותנו יותר ככה שנבנה לך מחשב לפי צרכיך. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ועכשיו להסבר, מעבדי AMD במיוחד עוצבו לעבודה מול DUAL CHANNEL, כלומר יהיה לך שיפור ביצועיים של 10 אחוז בביצועיי הזכרון במחשב. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|