![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
באנר..:)
|
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
עבודת שעמום - ללא מסר.. (לא שאני ראיתי)
דווח. |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
על כל דבר מדווחים! על מה אתה מדווח בדיוק?! זהו פורום עיצוב וזכותו לפרסם כל מה שהוא רוצה שקשור לעיצוב. לא נוח לך?! יש לך עם זה בעיה?! אל תגיב! אבל מה הקשר לעזאזל ל 'דווח'?! |
|
![]() |
# 4 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נ.ב מישהו רוצה לקחת את זה מוזמן.. ![]() -עריכה- ציטוט:
|
||
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
גם אני לא רואה שום בעיה עם הבאנר הזה. זאת עבודת גרפיקה לגיטימית, מוצגת בלינק כמו שצריך, ואינה מקשרת שום אתר/עסק ספציפי.
בין אם זה מתוך שיעמום או מתוך יכולת טובה/גרועה, הוצגה פה עבודה גרפית שעונה לפי דעתי על כל התנאים שהם בסדר.
אקס מנהל
|
10). פתיחת אשכול עם עבודת "שעמום" ללא מסר או תוכן לא מקובל על הנהלת הפורום, במידה
והינכם רוצים לפרסם אשכול עבודת "שעמום" שיהיה לה מסר או תוכן ענייני. * כמו כן אין להציג חלק מן עיצוב, כלומר במידה ואתם מעצבים עיצוב, אין לפתוח אשכול ל"עזר" כיצד להמשיך. אני לא משקר. |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
*היה לו משעמם והוא עשה את זה, הוא לא עשה את זה מתוך שעמום. ( עם לא הבנתה, הוא עשה את זה בגלל שלא היה לו מה לעשות, היה לו משעמם. ) ולא מתוך שעמום כאילו עשה את זה בזילזול. והוא גם תורם את זה, למי שצריך. בקיצור באנר נחמד, צבעים לא משו, שחור =] |
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
זה קצת יותר מורכב משעמום, האשכול לא ינעל, אך להבא רצוי שתשקיע במשהו על מנת
להיות מרוצה ממנו..וכך גם התוצאה
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|