|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעיה עם קירור המארז
שלום לכולם!
![]() בחודש האחרון יש לי בעיה עם חום במארז, ואין לי ברירה אלא להשאיר את המארז פתוח כל הזמן בשביל שאני יוכל לעבוד עליו ובגלל זה המארז אוסף אבק כל הזמן, ואם אני משתמש בכל הכוח שהוא מסוגל לתת הוא מתחיל להביא שגיאות ויוצר תקלות במערכת הפעלה. אני צריך פתרון מוחשי, חשבתי על לעשות כמה חורים במארז, לדחוף לשם מאוורר, הבעיה שאני רוצה לעשות משהו שלא ימשוך אליו אבק, חשבתי על רשת מסננת אבל היא תפחית בחצי מהיעילות של המאוורר... אני ישמח לרעיונות פרט לקירורים מוכנים כי התקציב שלי דיי נמוך משום שאני לא מוכן להשקיע במחשב הזה יותר מידי... יבגני |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אין דרך לעצור את האבק. אם לא תוך שבוע המארז יהיה קצת "מאובק" אז תוך חודש.
אם יש לך בעיית אוורור אז תוסיף מאווררים, או שתחליף את הקיימים ליותר חזקים\גדולים. לי יש 7 מאווררים בכללי. רעש בכלל אין, אבל מה יש והרבה? ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
תשים את המארז בחלון
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
חום במארז?
תסביר בדיוק מה יוצר את החום... המעבד? כרטיס המסך? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל השאר הצלחתי לתת להם טיפול והם הפסיקו לעשות יותר מידי התחממות... יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() ואם לא בא לך לעבוד קשה תעשה את הרעיון השני שהצעתי לך אבל עם גוף נחושת קטן איכותי שמבוסס על סנפירים וצינירות חום... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני צריך משהו דיי חזק בגודל של קצת יותר גדול מדיסקט (מאוורר) יש רעיונות עומרי? או שאני יוכל להרחיב את המאוורר לצד של המחשב ולדחוף לשם מאוורר נוסף... אבל הבעיה שהוא לא ינצל את כל הכח של המאוור ויהרוס לי את הזרימה של האוויר. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() שמע זה לא משהו רציני... אממ בדיוק לפני כמה ימים הראתי לאלמוג מערכת קירור מים שנבנתה מזבל (ואני מתכוון הבנאדם ממש הלך לפח אשפה וחיפש) אז הנה הוכחה שאפשר לבנות משהו איכותי בחינם... למשל אם יש לך מזגן ישן או מקרר תבנה קירור גז פשוט ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|