|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מה אתם אומרים על המפרט הזה?
CPU - Intel Pentium D 775 2.8G 2x1M (2800x2) 820 "Dual Core"
M/board - Gigabyte GA-8I945PLG Intel 945 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty Memory - DDR2 1GB (2x512) 533 Hynix/Kingston Lifetime Warranty Video - GeForce 7 FX 7300 GS 512 MB DVI Tv-Out PCIEX DVD-RW - NEC 3550 DVD-RWx16 New! HDD - Western Digital/Hitachi 160GB SATA2 3-Year Warranty Keyboard - Logitech Multimedia Eng/Heb/Rus Mouse - Logitech WebScrool Optical Speakers - Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design Sound - AC-97 8-Channel O/b LAN - 10/100/1000 Case - Foxconn 560 *cpu vent* Original PSU USB2 x 8 הוא יחזיק משחקים "מהדור החדש" כמו css ומשחקים יותר כבדים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא... וCSS זה לא "משחק מהדור החדש"...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אז קיוק 4 או איך שלא אומרים את זה אבל מה המחשב הזה חלש?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מעבד מאוד בסיסי (למרות ריבוי הליבות) וכרטיס מסך שאין לו אפילו זיכרון משלו... הוא משתמש בזיכרון המערכת... זה כרטיס מסך לפוטושופ... על הכי נמוך Quake 4 לא ירוץ עליו... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על העזרה....
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
אהמ..כרטיס מסך לפוטושופ זה לא...זה כרטיס מסך יקר...משחקים כמו CS וכו' הוא יריץ לדעתי גם QUAK 4 ירוץ אומנם לא כמו אצל רוב הגיימרים אבל ירוץ..בקשר למעבד תסכים איתי שהוא עדיף על הP4 ?
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה יודע שהFX5200 שלי מעלה quick4 כמו שצריך?? מחשב ליגה לביצועים טובים (לא מעולים) |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ההורים שלי נתנו לי תקציב שאני יקנה בו מה שאני רוצה...כעיקרון אחרי הקניה של המחשב הזה נשאר של כ-3 אלף שקל אז אני מעדיף מחשב יותר טוב...עם ביצועים בכיוון יותר של גימירים..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם כבר ללכת על מעבד אז לקחת AMD לדעתי הוא יביא לך יותר ביצועיים במולטימדיה.
יבגני |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון... K.machine... הכרטיס שלך חזק יותר משלו...
דבר שני מחשב גיימרים ב3,000 ש"ח? אתה מתכוון מחשב עבודה ב3,000 ש"ח שאפשר טיפה לשחק עליו... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|