![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
AMD או P4?
שלום,
רציתי לדעת משהו.. מה יותר טוב לשרת, AMD או P4? מה טוב בזה ומה טוב בשני? (כמובן מה הם הצדדים ה"רעים" בכל אחד). למה כולם משתמשים בP4? תודה, המשך יום נעים וחג שמח ![]() *אם זה לא המקום המתאים אבקש להעביר.
משתמש - היכל התהילה
|
פששש P4 מול חברה שלמה... יש לך אמון מלא במוצר הזה אה?
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ככה זה האנשים שלא מבינים, הם חושבים שקיים רק P4... אבל לא מודעים לעולם שבחוץ ![]() |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לעשות השוואה רק בין דגמים מסוימים ולא חברה מול חברה...
|
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
כן, התכוונתי לintel פשוט שכחתי לציין.
דגמים - P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 לבין Athlon™64 3200+ (S-939) ואני רוצה לדעת גם בכללי מה השוני (לא קשור לדגמים). תודה
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והשוני הוא שיטת העיבוד והשיטה להעברת מידע... לכן אי אפשר למדוד ביצועים לפי מהירות שעון... |
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
ישנם המון הבדלים, אם זה היה למחשב ביתי הייתי ממליץ לך על AMD
בגדול לצרכים ביתיים שתיהם פחות או יותר אותו דבר אבל שרת צריך כוח ואמינות ומהנסיון שלי ויש כאלה שיחלקו עליי אינטל יותר אמין... |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
A64 יתן לך פי 6 יותר ביצועים בביצוע עיבוד גראפי מתקדם מכל P4 A64 מספק לך פי 1.5 יותר רוחב פס "נקי" להעברת מידע מעובד... A64 מספק לך תמיכה בטכנולוגיות שלא קיימות בכלל בשום P4 כמו 3D Now! וכו'... אז תבדוק לפני אתה בכלל מדבר... אתה מדבר על הבדל בין חברות וזה מראה כמה אתה מבין... לכל חברה יש את המוצרים החזקים שלה ויש את המוצרים החלשים שלה... ההבדל המשמעותי הוא הסכום ועל זה סך הויכוח... מה שווה יותר לקנות במחיר מסוים... |
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
אוקיי, תודה.
בחרתי בAMD ![]() המשך יום נעים. אפשר לנעול.
|
|