|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שרת CS 1.6 - חברה רצינית עם מוניטין
מחפש שרת ל CS 1.6 מחברה רצינית עם מוניטין
פינגים נמוכים 12 שחקנים Admin Mod / Webmod / אפשרות להתקין C-D - מידע האם הנ"ל דורש תוספת תשלום. אני מבין שזה שירות חינמי בדר"כ (כמובן admin mod שהוא בגדר חובה). שרת ונט גדול ככל האפשר, אשמח אם הדבר לא דורש תוספת תשלום. BNC's - מעולם לא השתמשתי ואין לי כל עניין לשלם על זה תוספת, אבל כמובן ובמידה ומצורף בחינם יש לכך ערך מסוים. ברמת העיקרון אין לי בעיה שהשרת יהיה סגור בסיסמא על בסיס קבוע, בכל מקרה מדובר בשרת לשימוש אישי שלי, של הקלאן, מקסימום השאלה לחברים, כך שבמידה והדבר מלווה בהנחה אשמח לדעת - הדבר אמור להוות פאקטור מאחר וברוב הזמן מבחינת השרת אין כל ערך במשאבים לכך שהתהליך רץ. תודה רבה. שוב, מבקש חברות רציניות בלבד עם מוניטין טוב ונסיון. |
![]() |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
שלום לך.
12 שחקנים במחיר של 56 ש"ח בלבד. פרטים בחתימה.
אנחנו נוטים לשכוח שההבדל היחידי בין אדם פחדן לאמיץ, הוא שהפחדן יחשוב פעמיים לפני שהוא קופץ לכלוב עם אריה, האמיץ לא יודע מה זה אריה, הוא רק חושב שהוא יודע. Last edited by Arie; 06-04-06 at 21:39.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
שלום לך , שרת 12 שחקנים CS 1.6 + 5 באונסרים למירק או שטח אחסון במתנה + מוד Cheating Death + 3 מודים בסיסיים כלולים בעיסקה מסוג : -Stats me -AdminMod \ Amx Mod X -Webmod מחיר חודשי : 60 ש"ח (בלעדי להודעה זו) להזמנות חייג עכשיו : ליאור - 0525538752 בר - 0575899996 דור - 0505315934 מתן – 0547383620 אלמוג - 0524736511 אושרי – 0506420557 ערב טוב , ליאור . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|