|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
[Rar.Co.iL] חוזרים לפעול + הודעה
נערך. עובר על חוקי הפורום.
Last edited by Rar.Co.iL; 18-10-05 at 15:51.. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
בהצלחה ארז
![]() קרא ה"פ. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
למה אתה ושאר בעלי האתרים חוזרים על זה כל פעם מחדש?
זה אינו (!) פורום הכרזות אתרים או הכרזות Rar.Co.iL אלא ביקורות אתרים! ות'אמת קשה לי להאמין שאתה פתחת את RAR לגולש הישראלי... אתה מנסה להוציא את הפרוייקט שלך כטובה לעם ישראל, אבל תאכלס אני רואה פרסומות בRAR ואני גם בטוח שאני יראה פרסומות בפרוייקט העתידי שלך וגם אם זה לא מכסה את ההוצאות עכשיו, זה יכסה ואף יביא לך רווח גדול [אולי] בעתיד.... את האמת אני מפקפק בכוונות שלך.. Last edited by Alon.R; 18-10-05 at 15:08.. |
![]() |
# 4 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
ציטוט:
ובטון שלך...ת'אמת, ממש לא מעניין אותי מה אנשים חושבים. העיקר מה שאני מרגיש. אני אשים פרסומות בעתיד, כדי להחזיר את ההוצאות שלי- אני חושב שזה דבר לגיטימי. וסליחה, אם אני ארוויח כסף מהפרוייקט לאחר שכיסיתי את ההוצאות, אני בנאדם רע? זה לא שהשקעתי שקל או שניים בפרוייקטים. דרך אגב, זו לא טובה לעם ישראל. אם זה מה שהבנת, מי אני שאפריע לך בדרך המחשבה הזאת. ניתן לך רמז, זה משהו שקשור לשירותים מחו"ל, אני מניח שעכשיו אתה מבין. אני חשבתי שאתה בנאדם רציני. אבל לא, היית צריך להפיץ את מחשבותיך על גבי הפורום, סבבה. נ.ב אמרתי ש- Rar.Co.iL הוא פרוייקט עבור הגולש הישראלי. לא אמרתי שפרוייקט אחר לא יהיה למטרות רווח ![]() Last edited by Rar.Co.iL; 18-10-05 at 15:17.. |
||
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולא לא תיהיה בנאדם רע אבל אתה אומר שאתה עושה את זה לגולש הישראלי, אני אומר שלא... זה הכל.. ושוב פעם, אתה ועוד אנשים כותבים אשכולות כביכול בשביל לקבל ביקורות, אבל שאני כותב את דעתי בפורום זה פתאום מעשה רע? |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
למה? כי תכלס אתה לא יודע איך הראש שלי פועל, אז אתה לא יכול לתת ביקורת כזאת. ביקורת מבוססת על עובדות, לא על מחשבה. משמע- מה שנתת זו לא ביקורת. בכל מקרה, אני פתוח לכל ביקורת, אך שהשיחה הופכת להבעת דעה (לא ביקורת) אני מעדיף לעשות זאת מחוץ לפורום. אם אתה חוזר על מה שאתה אומר מספר פעמים, מה אתה רוצה שאני אגיד? סבבה אתה צודק. אני רודף בצע, שמנסה לעשות מניפולציה לגולשים. |
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
די לריב!
הוא בא להודיע שהאתר שלו חזר לא צריך לעשות מזה רעש. |
![]() |
# 8 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
כי הפורום הזה נועד להעביר ביקורת על אתרים ואם כל אחד יכתוב שהוא החליף שרת או הוסיף איזה מוד לפורום שלו [סתם דוגמא...] הפורום יהפוך לפורום זבל.... |
||
![]() |
# 9 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
שנינו טעינו. ציטוט:
שיהיה לך המשך יום נפלא. ![]() Last edited by Rar.Co.iL; 18-10-05 at 15:54.. |
||
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה לא המקום להכרזות שלך! תקרא לי בנאדם רשע.. מה שאתה רוצה... לא אכפת לי.. תכתוב את זה באתר שלך, תתקין איזה מערכת פורומים באתר שלך ותכתוב את זה שם, הפורום הזה לא נועד להכרזות אתרים, נכון או לא? למה שזה לא יפריע לי? יש לי רשת אתרים, אוקיי? אני רוצה שהפורום הזה ישאר בנושא שלו ולא שיהפוך לפורום סתמי |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|