|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Price4All - אתר שבקרוב יעלה ללקוחה - נשמח לביקורת
שלום רב לכולם.
למרות שבדרך כלל איני נוהג לרשום פה הודעות על הלקוחות שלי ואני לא ממש פעיל פה, אני אשמח אם תיכנסו לאתר בכתובת : www.Price4All.co.il . האתר כרגע עדיין בשלבי הרצה והוספת תכנים על ידי הלקוחה, ויעלה לפני פסח, כאשר יש כבר משא ומתן עם מספר חברות מוכרות ומובילות על שיתוף פעולה. האתר בעצם הוא מאגר של עסקים שנבדקו אישית על ידי בעלת האתר, גם באיכות המוצרים שלהם וגם במחיר ההוגן שלהם עבור המוצר. כתובת : www.Price4All.co.il נשמח לשמוע ביקורת בונה ומבקרת וגם מילה טובה, אתם מוזמנים להגיד כל אשר אתם רוצים(כמובן בתחום כללי הפורום). בברכה המשך יום נעים, עמית אודאי.
Permanently Banned
|
אהבתי מאוד, מקצועי ונקי, בהצלחה .
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד עמית, עבודה יפה מאוד...
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל הכבוד, ניראה אחלה =]
בהצלחה! |
![]() |
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
יפה מאוד מקצועי וחמוד. (עיצוב פחות אהבתי)
בהצלחה. ![]()
תודה על תרומתך.
|
מקצועי ביותר, נוח מאד לגלישה! כל הכבוד עמית!
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עיצוב מיוחד וייחודי (http://www.yofi.co.il)
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תודה על כל התגובות .
ובקשר לאתר יופי-YOFI, עוד מעט תגיד שNRG העתיקו מYNET, כי הם דומים קצת.
חבר וותיק
|
NRG ו- YNET אפילו לא קרובים להיות דומים שניהם עוצבו ונבנו בסגנון אחר לגמרי.
אולי בשביל NRG זה מחמאה להיות דומה לYNET אבל ממש אין דמיון. לעומת יופי והאתר שהצגת שיש בינהם דמיון בולט. |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בעיקרון העיצוב עצמו יפה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|