|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ilDev.com - כל השמועות שלכם? טעיתם.
אז לא כמו שכולכם ציינתם והפצתם ברשת, אני, אחד ממנהלי ilDev.com החדשים יכול להבטיח בצורה חד משמעית כי האתר לא נסגר, ואינו עתיד להיסגר.
בחודשיים האחרונים, נתקלנו בבעיות עם המערכת, האתר ואף עם ההנהלה. החלטנו להוסיף מנהל חדש לקהילה, ואיתו ניסינו לעדכן את המערכת לIPB 2.1.5, שבה נכשלנו. ניסינו לעצב מחדש, לתכנת מחדש ואף ליצור ממש מעין "דרגה" חדשה באתר במקצועיות, במשיכה ובעוד כל מיני סטנדרטים אחרים. אך אני, המנהל הצעיר ביותר מבין ההנהלה, אומנם היחיד עם רוב הזמן הפנוי לא יכול לטפל בהכל, ובזכות משתמש אחד שעדכן אותי בשמועה בפרטי, ברגע שיגיעו אליי הפרטים לGodaddy, הDNSים עודכנו והעדכון מהשני לפברואר ירוץ על השרת כראוי. אנחנו עושים מעל ומעבר על מנת לשדרג את מערכת הפורומים ולמקצע את האתר, אנחנו מצטערים על התקופה שהאתר היה בדאון, וניסינו לפתור זאת מזמן, עמכם הסליחה - אליחי והנהלת ilDev.com. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
העידכון כבר רץ :-(
רק הדומיין השמן הזה לא רוצה לעבוד. למרות שאני לא מבין למה, כיוונתם אותו בסדר, אולי הוא סימן משהו בפאנל. תצעק עליו!!!!!!!!!1
משתמש - היכל התהילה
|
כן רון, בדיוק עכשיו סיימתי לשחזר את הכל, הפורומים רצים.
|
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
חשבתי שגנבו לכם את הדומיין כי הדומיין מוביל לאתר חיפושים..
אם הכל רץ אפשר בבקשה קישור ? ~עריכה~ עכשיו כקראתי את התוכן בעיון ראיתי שכתוב www.ildev.com Coming Soon טוב לדעתי אתם אחלה אבל אחלה אתר והמון בהצלחה. |
![]() |
# 5 |
חסום
|
ואללה מעולה מקווה שהאתר יחזור כמה שיותר מהר עים כל מה שהיה בו
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אף אחד לא גנב לנו את הדומיין, ולצער כמה מאלה שניסו (לא'דע איך) זה גם לא יקרה.
למקרה שלא התוודעתם, שני משתמשים, אלירן וזיו, מנהלים של הפרוייקט הרשמי של IPS שנקרא Invision Power Services il או משהו בסגנון ניסו "לגנוב" את הדומיין לפי דבריהם ואז "שחררו" אותו מהנעילה. מי ששמע את הבולשיט הזה, כמו עם IBHeb.com שכביכול נקנה, הכל שקר וכזב. אני אישית רואה באינדקס האתר (עם I.P של הוסטורם) שיש פרסומות של Godaddy. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אחלה אתר - בהצלחה בהחזרתו (=
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממתי שוסטר בצוות של IlDev.com?
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ