![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
דרוש משחק יפה
שלום לכם אני מחפש משחק שאני יוכל לשחק בו
שיהיה בסגנון של The suffring , Mafia , GTA , Commandos Strike Force משהו דומה לכל המשחקים שיש פה .. ואם אפשר גם כמה תמונות של המשחק וכמובן שיעבוד ב P4 1.75GHz 256 Ram GeForce 4 MX440 64MB תודה לכם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
פקמן...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
די להיות ילדים קטנים...
אל תהיו מעצבנים רק תמליצו |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ממליץ גם Duke Nukem 3D - Atomic Edition... כמובן אם אתה מחפש משחקים עם גרפיקה יש Halo... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ובחזרה לנושא, לך על SOF2. משחק מאוד נחמד. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
דיגר אחלה משחק
מומלץ. גם באמפי אהבתי ציטוט:
בחיים עוד לא ראיתי משחק כמו FAR CRY שלא משנה איזה מחשב או כרטיס מסך המשחק רץ חלק ללא בעיות וגראפיקה מצויינת |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
קוד:
Recommend: -Supported OS: Windows 98SE/2000/XP (only) -AMD Athlon 2400 or Pentium 4 2 GHz -512 MB of RAM -Video Card: 128 MB GeForce 4 128 MB; ATI Radeon 9500 -Sound Card: Sound Blaster Audigy series -DirectX 9.0b -CD-ROM: 8x-16x DVD or 32x CD-ROM -4 GB of free Harddrive space -Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players) בכל מקרה, הכי עדיף שינסה ויגיד מה קרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() לי רץ Doom3 חלק על הגדרות גבוהות עם קוד:
Intel Pentium 3 1GHZ 133FSB 128MB 133FSB * 3 = 384MB Point Of View GeForce FX 5200 128MB 128BIT |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
AMD 3000+ X800GTO 256MB ו 1024MB RAM זה מה שיש לי, אז עשה לי טובה... הוא גם לא ירוץ על המחשב שלך על Medium, על LOW אולי, אבל רק אולי הוא ירוץ. חלק. לפותח הדיון, תקנה כרטיס מסך חדש, עוד RAM ואז תבקש לשחק משחקים. לעכשיו, תשחק פקמן, DOOM... אחד... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|