|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת על עידן צרור .
שלום לכולם וערב טוב. לפני כמה ימים הזמנתי מעידן צרור ריסליר,בנתיים השארתי את הריסליר. היה לי בעיה בהוספת איחסונים,והוא בן אדם זהב עזר לי והוא סיים אמר לי סיימתי ראיתי ובירכתי אותו. הוא מביא לי שירות ממש טוב והוא בן אדם נשמה. אני ממליץ לכולם אבל לכולם להזמין מימנו ואתם תיראו איזה שירות תקבלו אז עידן , מימני אלייך ותמשיך להיות כמו שאתה , ואני המשיך תמיד להיות לקוח שלך! וסליחה על אי הנעימות שהיה שבוע שעבר. |
![]() |
# 2 |
חסום
|
חח לדעתי משהו מוזר עידן שילם להם חח סתם בצחוק אחי
כמה לקוחות מרוצים מקווה שימשיכו לגדול |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
יקי אז ממנו קנית את הרסלייר מגניב אתה =)
בהצלחה אחי ! ועידן עוד לקוח מרוצה כל הכבוד! המשך כך! |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
אם אני לא טועה 'עידן צרור' הוא לא עסק רשום, הוא לא מורשה להציע פה דברים ולפי החוקים הוא לא זכאי לביקורת, לא?
אבל תקנו אותי אם אני טועה.
חבר פורום
|
ציטוט:
עניין של ההנהלה ולא שלך - אל תדחוף את האף לדברים שלא קשורים אליך! ד"א, אין לי כל קשר לבחור הנ"ל, פשוט מציק לראות כל הזמן איך אנשים כמוך מתערבים בכל דבר. |
|
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
קודם כל, לא צריך לריב ח'ברה זה סה"כ ביקורת מתוקים שלי.
![]() ועוד דבר, הוא לא פרסם את האתר שלי, הוא פרסם ביקורת עלי. (במצב זה חיובית) יקי אני ממש מופתע תודה רבה לך ולשאר הלקוחות, אני העיקר עושה את שלי.
חבר וותיק
|
נחמד לשמוע,עידן נשמע בחור לעניין,
בהצלחה עידן. |
![]() |
# 8 |
חסום
|
אז נותנים אליו ביקורות טובות , מה העין של כולם נגדו?הוא בחור עשר ואני נהנה להיות לקח אצלו.
ואלכס , תודה אחי , אתה בחור נשמה. |
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
מילה במילה,ומותר לפרסם ביקורות על עידן כאמור,כי מפרסמים עליו ולא על חברתו לדעתי ..
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|