|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] מהי בעצם Visual InterDev 6.0?
אהלן!
השאלה שלי הפעם היא בנוגע לתוכנה הנקראת Visual InterDev 6.0.. אני כרגע מפתח אתרים ב-ASP וממה שהבנתי העורך הזה שהוא מבית מיקרוסופט הכי מומלץ לכתיבת קודים ב-ASP! סיירתי בספריית MSDN שכמו שידוע לכולם היא יחסית קשה לניווט ומצאתי את דרכי להורדת Visual InterDev 6.0 ![]() עכשיו השאלה שלי היא כזאת - בין השאר, אני לומד להכיר את הסביבה של NET. ויש והתוכנה Microsoft Visual Web Developer 2005 Express Edition נמצאת ברשותי. השאלה שלי האם Visual InterDev 6.0 היא גירסא ישנה של Visual Studio 2005 והגירסא המצומצמטת שציינתי למעלה? כי לפי מה שהבנתי Visual InterDev 6.0 היא לפיתוח אתרים בטכנולוגיית ASP ולא בסביבת NET. עוד שאלה שעלתה במוחי - האם מומלץ לעבוד עם התוכנה הזו? היא יעילה? נוחה? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הוא מיועד לפיתוח ASP בעיקרו. מומלץ? אני לא רואה אף סיבה לעבוד בה היום עם שלל הכלים החדשים והנוחים יותר שיש. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אה, ASP רגיל?
טוב... VisualStudio.NET 2005, ליצור פרוייקט WEB ריק (כדי שלא יתווספו הדברים של הדוט.נט אם אתם לא רוצים אותם) ולכתוב בו. היתרון המשמעותי: קצת יותר לכיוון התקן, יש כתיבה יותר נוחה... עקרונית, זה מיועד לדוט.נט, אבל אפשר להשתמש בזה גם לASP (אתה מוסיף סיומות קבצים של ASP, כותב בסגנון של ASP) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|