|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
ביקורת מ-ע-ו-ל-ה! - Extreme-serv
שלום, שמי ניר.
הייתי עד עכשיו לקוח של אקסטרים סרב. ליאור, בעל החברה, פשוט בן אדם טוב! עוזר לי בהכל!! למשל, הייתי צריך לשלם בתחילת חודש ועכשיו כבר סוף חודש ולמרות שהכסף לא הגיע הוא השאיר את החשבון פשוט בן אדם זהב, מומלץ בחום!!! (: הוא תומך ברוב שעות היממה, זמין בפלאפון כל הזמן [כל פעם שהתקשרתי הוא ענה]. כיף לדבר איתו סתם במסנג'ר על שטויות.. אז אם אתם מחפשים איחסון או כל דבר אחר פנו לליאור . www.extreme-serv.co.il - מומלץ! |
![]() |
# 2 |
חסום
|
התרגשתי לשמוע מרונן לייט ארה שהביקורת מופיעה בהוסטס
![]() אני רוצה להודות לך מקרב לב על הביקורת הזו ואני רוצה לציין שהיה ממש כיף לעבוד איתך ... שמור על קשר .... ליאור ![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהחלט חברה מעולה.
בהצלחה ליאור ![]() |
![]() |
# 4 |
WBD.co.il
|
ידוע, ליאור בן אדם עשר שאוהב נקניקיות זוגלובק
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
טוב לדעת ;-)
ציטוט:
![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 6 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנו לי לנחש?
בטח הוא שם את הקטע שעשו בארץ נהדרת. "אוהבים נקניקיות?! כן ! כן ! כן !!!!" "ברביעייייי" חחחח וידוע, אחלה חברה יש לליאור!! מקווה שהוא זוכר אותי בכלל.. =\
חסום
|
ציטוט:
![]() וכן אני עשיתי קטע ברדיו עם נקניקיות אבל לא ממש השמעתי תקטע מארץ נהדרת ... סתם היה שידור פרטי לא משהו בענק חח |
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ידוע, לי ולליאור יש שותפות מעולה באתר ,
וכל מי שרוצה להתנסות ולראות מה השרת שלו שווה, יכול לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר =]
|