|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
חזרתי מפולין (: המלצה לכל המתלבטים
זה מסע מדהים, כיף בצורה לא רגילה.
החוויה סוחפת ומרגשת כאחד. ראינו בורות מוות, מחנה אשמדה, חדרי אשמדה בגז (ציקלון B), את אושביץ ואושביץ בירקנעו.. בקיצור הכל נראה ריאליסטי פתאום, למרות שהיו קצת חפירות מהמדריכה פה ושם הטיול היה מעניין בצורה לא רגילה - שמענו סיפורים, עדויות ואפילו צילמתי לסבתא את הבלוק שהיא חייה בו באושביץ בירקנעו. כל מי שלא הולך מפסיד את החוויה של החיים! הלכתי בהתחלה בשביל החברים אבל הנושא סחף אותי יותר, והנזק? בקבוק באליס 17% אלכוהול, אבסלוט 500ml 40%, ייגר מייסטר קטן 35%, 2 סמירנוף 250ml 40%, פנלנדיה 500ml 40%, ג'וני וואלקר בלאק לייבל 500ml 40%. 4 פאקטים, Time לאימא, ווינסטון בלו לי, ו-2 מאלברו אדום מפולין לאחותי ( הסגריות בפולין עולות חצי ממה שהם עולות בארץ, למעשנים - תעשו את החישוב לבד ). הטיול עצמו עלה 1040$, לקחתי איתי 250$ לביזבוזים וחזרתי עם 50$. ממליץ בחום לכולם!
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני נוסע שנה הבאה..
וברוך שובך אחי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמח שנהנת כמה שאפשר.. ברוך השב!
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני נוסע שנה הבאה
באיזה בלוק באושביץ בירקנעו סבתא שלך הייתה? גם סבתא שלי הייתה שמה בלוק המוות 25 אם אני לא טועה |
![]() |
![]() |
# 5 |
נשמה של הפורום
|
מתחיל לספור את הימים עד המסע שלי. אני לעומת זאת עדיין נוסע יותר בגלל החוויה של להיות עם חברים שבוע בחו"ל...אחרי ההכנה שלנו בנתניה בתחילת השבוע, אני לא חושב על משהו אחר חוץ מהטיסה. ויאיר, אתה מסנן אותי?! היד פתוחה והפנקס רושם
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תביא תמונות אם אתה יכול, שמח שנהנת
אני כיתה י' אצלינו זה שנה הבאה
# 7 |
הוסטסניון
|
שמעתי פולין זה טיול אחד הנדירים :O
חברים מהשכבה שנה שעברה נסעו אמרו יש כוסיות :X ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אז ככה, סבתא הייתה בבלוק 13 ( איפה שהיו אלה שבאו מהונגריה בסוף המלחמה ).
היו כוסיות והיו גם קונפות, היינו עם כמה מעירוני ד' ת"א, תקפתי אחת מאיזה התנחלות שקוראים לה שני חח ותקפתי אחת מנורוואי שבוקשי ידעה אנגלית. וצילמתי ווידאו 3 קלטות צריך להעביר למחשב ולערוך.
# 9 |
חבר על
|
אם איזה ערים הייתם ביחד? (כי גם האנשים מהבית ספר שלי נסעו) לא למדנו הרבה זמן בגלל שתי מורות שמלמדות אותי נסעו :qqb011:
# 10 |
חבר וותיק
|
יפה , שמח שנהנת , עד כמה שאפשר במקום כזה .
מקווה להיות שם גם , ברוך שובך . Last edited by Nisan; 22-03-06 at 15:19.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|