|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פירטתי המון פעמים את התמיכה שלי
אני יגיד שוב ניתן להתקשר בין השעות 14:00-22:00 לפלאפון שמספרו 0525680075 התמיכה שלי היא טלפונית ולא בICQ יש לי כרגע בעיות בICQ וכל פעם שאני מנסה לענות למישהו זה רושם הודעה נכשלה בכל אופן האפשרות תמיכה שאני מציע היא בפלאפון ולא צילצלת אף לא פעם אחת דבר שני...כרגע המתחזק שלי עובד על זה.ורואים שיפורים מרגע לרגע דבר שלישי.......זה שעה בערך ..שיש טיפה בעיות אבל לא ברמה שנופל כל חמש דקות דבר אחרון...לא על כל דבר צריך ללכת להוסטס אפשר גם להתקשר לספקית שלך ולא ללכת לפורום... בן. עידכון : כרגע הבעיה טופלה ב80 אחוז אפשר לומר ונכון לרגע זה אין שום בעיה בשום אתר. Last edited by בן.נ.; 21-03-06 at 17:39.. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא נופל כל חמש דקות...אפשר להגיד 5 דקות...אבל זה לא בדיוק התקלה
הבעיה היא שהשרת מפסיק לקבל בקשות באמצע ...אבל הוא לא נותן ארור על האתר , הוא נותן דף ריק ושמרעננים זה כבר חוזר.. הבעיה היא עקב התקפות...על אתר עם מסד ענק...שגורם לעומס גדול גם על הMYSQL וגם על האפצ'י כרגע מנסים לטפל בהתקפות ומתקינים הגנות, במידה וההגנות לא יעזרו אותו אתר שמותקף יושעה נכון לרגע זה : אחרי מספר הגנות שהותקנו , כרגע לא רואים השפעה גדולה מצד ההתקפות ואין כרגע בעיות באתרים וללקוח ...שלצערי ברח לי השם ...ממש מצטער...תאמין לי שכל בעיה שיש מייד מטופלת גם אם אתה לא מודיע וגם אם אתה לא הולך להוסטס.. אני מודע לבעיות בחודש האחרון , עקב מעבר חוות , עקב בעיות עם 012 שחסמו שרתים ...והרבה דברים שקרו בשרת אחסון הראשי בלבד ...בגלל זה אתה מוזמן לפנות אליי לגבי פיצוי כספי . ובלי קשר , אם אתה מעוניין לעבור לשרת אחר ריק שקיבלתי אתמול , אין בעיה אני במלא מעביר 20% מהאתרים לשם לחלק קצת עומס השרת אחסון הראשי כבר ממזמן לא מקבל לקוחות חדשים (מעל חודשיים) בגלל שידוע העומס שנמצא בו מוזר שכולם מתעקשים ורבים איתי כדי להשאר בו..(שבועיים אחרונים תיפקד נהדר ושוב התקפות ושוב קצת בעיות...מודה באשמה ...השרת הזה קצת עייף ...חייבים להעביר אתרים , אם אתה מתנדב לעבור אשמח להעביר אותך) בן. Last edited by בן.נ.; 21-03-06 at 17:50.. |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שמתי לב שהבעיה טופלה, כל הכבוד - הנושא נעול.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|