|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
משחק מכור - הסאטירה של הפורום
![]() אתם מוזמנים להרשם למשחק הצחוק והסאטירה של הוסטס - משחק מכור על מנת לגבש את הפורום עד מידת-היתר, בואו ונקיים משחק מכור כאן בפורום. נדמיין שאנחנו חברי הפאנל, רואים קטעים וממיינים את בדיחותינו הסאטיריות לפי המשחקים של התוכנית. כדי להבין את המשחק, תחילה יש להבין את התוכנית: משחק מכור היא תוכנית פופולארית (- מאד פופולארית, במיוחד העונה) שמשודרת ביום שני (בסביבות 10 אם כל כך חשוב לכם), שם יש ארבעה מתמודדים, וקריינית אחת. יש 2 מתמודדים ב "שעשועון סאטירה" הזה שהם קבועים מהתוכנית, ו 2 חדשים, שאת 2 המתמודדים הנוספים מחליטים מי יהיו מבין הסלב (המצחיקים, או הלא מצחיקים במבחן לכאורה). כל מתמודד קבוע ישב עם מתמודד מוזמן, כזוג. 2 הזוגות מתחרים, מי היה הכי מצחיק. המפסידים, זוכים בעונש.. (אבל דווקא העונשים של התוכנית הם ממש משעממים, ואם היו משקיעים בעונשים קשים שמצחיקים את הקהל, זה היה מושלם) והמנצחים? בכלום. הזוגות מתמודדים על ידי משחקים שונים. ברוב הקטעים, הקריינית מציגה לזוגות קטעים מצולמים או ידיעות הזויות, ואחד מהמתמודדים אמור להסביר את התופעה שבקטע \ בידיעה. כל עוד, שמסביב, כשכולם מדברים יחד ונוצרת אווירה של "ביחד" (ביחד די ירוד אבל קורע, אם תשאלו אותי) וזה יוצר כמו סלט כזה, סלט קורע שקוראים לו "משחק מכור" שמשתבח מתוכנית לתוכנית. אז מה אנחנו נעשה? הקריין יציג לכם קטעים, ואתם לפי המשחק שנעשה, תענו. להלן המשחקים שנשחק: מה הקטע? אני אציג לכם קטע מצולם, ואתם תגידו לי מה זה בתשובה סאטירית. נכון או לא? אני מציג לכם כותרת של ידיעה, שהיא יכולה ליהיות גם אמיתית וגם שיקרית. אתם תנסו לומר את דעתכם הסאטירית עליה או להסביר אותה, ואני בהמשך אומר אם היא נכונה. א-ב אני אציג ידיעה או צילום וידיאו, ואחריה, אשאל שאלה או אגיד משהו בהתאם לקטע. ואז, אומר את האות מה א-ב' שבה צריכה להתחיל התגובה הסאטירית שלכם. אנחנו נמציא משחקים חדשים בהמשך! ולא חייב משחקי סאטירה שמשחק מכור, התוכנית, המציאו! ומה עם המתמודדים? מי שרוצה להרשם עכשיו, שירשם! אנחנו לא נעשה זוגות כמו במשחק, אנו נעשה רביעיה מתחרה ברביעיה. הרביעיה הראשונה, לפי הסדר, שתרשם, תיהיה הראשונה. השניה, תרשם כהרביעיה השניה. בסוף, הקריין יחשב בנקודות את ההכי מצחיקים. הרביעייה המפסידה תקבל עונש מצחיק, שאנחנו נמציא. והמנצחים: אנחנו כבר נחשוב על פרס. חשוב להדגיש שגם הקריין, יכול להשתתף בקטעים בלי להתמודד! כמו בתוכנית.. סתם כדי לענות תשובות מצחיקות. הקריין: CeleRay משתמשים רשומים למשחק: רביעיה ראשונה: - TalGarty - biker - עידן צרור - AFI רביעיה שניה: - Ozzy - k.machine - mlnn - Shay
תרם רבות להוסטס
|
כן, וכמו שטל אמר..
אני אהיה הקריין שלכם ![]() יש לי הרבה מקורות לקטעים שנריץ. |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני רוצה להשתתף...
|
![]() |
# 4 |
תרם רבות להוסטס
|
אני אגיד לטל לרשום אותך למעלה
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא בכל דבר צריך להרשם ... מה הקטע ?
פשוט תתן, וכל מי שירצה יגיב ... ככה הרבה יותר טוב .
תרם רבות להוסטס
|
עם הרשמה זה יותר מסודר
|
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אם עדיין אפשרי אני רוצה להצטרף.
תרם רבות להוסטס
|
אפשרי תמיד.