|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
צריך ביקרות על Game Serv
שלום לכולם.
אני רוצה להזמין חבילת איכסון ודומיין מחברת גיים סרב ורציתי לשמוע את דעתכם. האתר: http://game-serv.com תודה, אלון.
משתמש חדש
|
נראת לי חברה טובה
![]() אבל בהצלחה ![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לא מומלץ, דברים אישים ...אני לא ממליץ לך ביכלל!
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מהיכרות שלי עם נתנאל הוא נשמע אחלה מנהל...
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
הם דיי בסדר ... יש להם בעיה עם הגישה לפחות לאחד הנציגי מכירות שלהם .
פנו אליי בשביל להציע לי דומיינים ואז התחיל לריב איתי . למה ? לא יודע - אמרתי לו שהוא לא מקצועי ואז הוא התחיל "להגן" על העסק שלו והתחיל לדבר שטויות על העסק שלי . מה גם נתנו עליו תגובה רעה פה בהוסטס והוא ישר האשים אותי - מעשה באמת לא רציני ולא מראה על רצינות ייתר . אבל בעיקרון נתנאל נשמע בסדר - מחר אני אמור לקנות ממנו דומיין . נראה איך יוצא ונחזיר תשובה . |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מאורדי לפי מה שהבנתי ממנו הוא התנצל בפניך לא ? |
|
![]() |
# 7 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וחוץ מזה אני לא זה שהתחיל את המריבה, אני זה שהגביר אותה. אז בא נשכח מזה בסדר? ציטוט:
|
||
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מההתחלה אתה לא היית צריך להגיע למצב הזה . בכל מקרה זו דעתי בעיניין והקטע שאתה האשמת אותי ישר לא משנה כמה שלא תתנצל לא ישנה את הקו מחשבה שלי עליך ועל הצורה הילדותית שהתנהגת בה . ובמיוחד במיוחד שאתה לא צריך להתנצל בגלל שמישהו אחר אומר לך להתנצל (לפי מה שזה נשמע זה ככה קרה) . |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני שאלתי את בעל האשכול אם זה אתה, לא אמרתי שזה אתה. Last edited by Game; 19-03-06 at 17:29.. |
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אממ..באמת שחברה טובה ממליץ בעיניים עצומות
נתנאל בן אדם אמין -> תמיד יענה לפניותך ... תמיד תקבל ממנו את מה שמגיע לך וקצת יותר חח ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|