![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם החום של המחשב =\
שלום לכולם!,
יש לי בעיה קשה עם המחשב, כל יום אחרי שהמחשב דלוק יותר מ4 שעות קופצת לי הערה שהטמפ' של המחשב גבוהות מה אני עושה?, טכנאי אחד אמר לי לנקות אבק, אבל ניקיתי וזה עדיין לא עוזר... תודה לכל העוזרים, המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה בדיוק מתחמם? הכרטיס מסך? המעבד?...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תוסיף מאווררים
כמה מאווררים יש לך? ואם זה המעבד או הלוח אם זה מסוכן זה יכול לשרוף לך אותם אם זה המעבד תחליף משחה טרמית |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לי דווקא לא מתחמם אבל המאווררים עושים רעש חזק משהו אש..
תוסיף עוד מאוררים לי יש כבר 6 |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
במחשב נחוצים רק שני מאווררים (אחד מכניס אוויר למארז ואחד מוציא אוויר), קירור למעבד (יכול להיות מאוורר אבל יכול גם להיות קירור מים,גז וכו'...), קירור לכרטי המסך (ראה קירור למעבד :P)...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אמממ המארז נמצא במקום חנוק?
ליד רדיטור או תנור או מזגן או משהו שמחמם? |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעקוב אחרי השלבים הבאים:
1. תבדוק שכל הדרייברים הנכונים מותקנים אצלך, לעיתים דרייברים לא נכונים במערכת יכולים לגרום לעליה הטמפ' (אומר מניסיון אחרי ששברתי את הראש שבוע למה מתחמם אצלי המחשב אפילו אחרי שדחפתי לו מאוורר ביתי לתוך המארז). 2. תבדוק שכיוון הזרימת האוויר במארז שלך לא נתקעת, זה יכול לגרום לפעמים לעליה בטמפ', ותוודא שהמארז לא נמצא במקום חנוק כמו שאמר אלמוג... 3. תגיד לנו איזה רכיב מתחמם אצלך, ולאיזה טמפ' הוא מגיע, יש אפשרות לבדוק דרך מספר תוכנות וכן דרך ה - BIOS. ותנסה לפתוח את המארז ותראה אם זה עוזר לקירור... במידה וכן וזה פותר את הבעיה דחוף לו מאוורר נוסף למארז שיאפשר יציאה או כניסה מהירה יותר של אוויר וזה כנראה יפתור את הבעיה. 4. יכול להיות גם מוצר פגום, אז תנסה גם להחליף את הרכיב שמתחמם אצלך, ברכיב אחר ותבדוק אם זה עדיין עושה בעיות אז יש בעיה אחרת במחשב או שהרכיב פועל בצורה תקינה פשוט האיוורר שלך במארז לא טוב, ואם עובד טוב אז הבעיה ברכיב ותנסה להחליף אותו וזהו. * אם אתה מבצע OC, אז אתה צריך קירור רציני יותר במידה ולא תתעלם מהשלב הזה. בהצלחה יבגני |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|