|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
הקמה , תפעולה וקידום האתר - מאמרים בחינם!
שלום.
שמח אני להציג בפניכם את האתר : BigINweb אשר ניפתח ברגעים אלו , אשר עבר תקופה ארוכה של עריכות ובנית המאמרים. התוכן שבאצר ( הטקסטים ) שמורים כחוק לבעלי האתר ולכותבי הטקסטים אללו. חלק מין הטקסטים ניקלחו ממקורות שונים אשר הם ספרים ( ניקלח אישור מאושר כדין ! ) וחלק ניכתב מידע שניצבר. באתר תוכלו למצוא מידע אודות הקמה תפעול וקידום האתר ברשת. הסבר מהבסיסי עד סוף התליך שיש לעבור. האתר יעודכן בכל עת אפשרית במידע נוסף ומעודכן לרשת עכשוית אז שווה לבקר מדי פעם! כתובת האתר : http://www.biginweb.com אשמח לראותכם מבקרים ולומדים מין הרשום בנאמר. כמו כן לבקשות \ עזרה או כל דבר אחר אשמח אם תיצרו קשר דרך צור קשר באתר כי אינני נוהג לחזור להודעות שאני כותב בפורמים \ קהילות דיון שונים. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש לי בעיה אחת עיקרית איתו, בולט מאוד בו שהמטרה שלך היא רווח ולא עזרה למשתמש.
|
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
רווח? על איזה רווח אתה מדבר?
על הפרסומות של גוגל? זה רווח אשר יכסה דברים שולים ואום בכלל יכסה. מה שניכתב אני מאמין יש המון אנשים שמתמצית ממה שרשמתי משלים הון תועפות תאמין לי ! באתר לא רשום המון מידע אך לא ממש מעט וזה יכול לעזור בכמה וכמה דרכים לא כן? ואני גם מקשר לאתרים אשר יכולים לעשות את העבודה הזאת במקום מקים האתר אם תשים לב בעמוד אחרון יש קישור לא www.Signup.co.il שהם יכולים לקדם אתר בתשלום ואני כלל לא שייך אליהם ואין לי שום קשר איתם באם זה קשר עיסקי או אישי. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כחבר ותיק באדסנס אני חושב שאני יודע מה זה שווה...
האתר עצמו בסדר. אתה לא מחדש בו הרבה אבל למתחילים זה סבבה. רק תשתדל להפחית בפרסומות... 2 בעמוד זה מספיק. בהצלחה |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תודה.
אם תשים לך תיראה שבעמוד הראשי פרסומת אחד למעלה . בעמוד השני פרסומת אחד. בעמוד אחרון שני פרסומות ... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|