|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גוגל תשלם 90 מיליון דולר על "הונאות קליקים"
אולי אני הפסדתי 200 ומשהו דולר אבל אני שמח שגוגל קיבלו בראש..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225964,00.html 90 מיליון דולר.. ואל תגידו לי שזה כסף קטן בשבילהם.. כי זה בכל זאת סכום מכובד.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
"אל תדאג" הם לא יפשוט רגל,
זה כלום בשבילם הם מרויחים מיליארדים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לא היה מצב שהיו עוברים על זה בשתיקה.
ו90 מיליון דולר זה סכום נכבד לכל אחד, לא חשוב כמה הוא מרוויח. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אנשים כאן מדברים כמו ילדים קטנים "אל תדאג הם לא יפשטו רגל", "מרוויחים מילארדים"
א. גוגל היא לא כמו מיקרוסופט, מקור ההכנסה היחיד או לפחות היחיד המרכזי שלה הוא הקליקים המסכנים האלו והפירסומות במנוע חיפוש שלה. ב. 90 מיליון דולר הם הרבה כסף גם בשביל ביל גייטס. ג. להזכירכם, גוגל מחזיקה עובדים וגם איזה מבנה קטנטן שהארנונה עליו בטח שלא זולה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אתם מדברים שטויות עם כל הכבוד, הקליקים ה"מסכנים" האלה מביאים לה הכנסה כוללת של מאות מליונים ברוטו, אני לא חושב ש-90 מליון יהווה בשבילהם מקור לבעיה משום שרוב הכסף בא מהליקים אז פחות מאחוז אני מאמין שיילך לטביעות... זה לא מה שיהרוג אותם!
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל מה שכן, אל תחשיב את הפרסומות בצד במנוע החיפוש כ"קליקים מסכנים". יש להם מליוני גולשים, מן הסתם כולם משתמשים בחיפוש. אם חישוב קל תוכל להבין כמה הם עושים רק מה"קליקים המסכנים" האלה. דבר נוסף, לגוגל יש עוד עשרות שיררותים שונים, ולא רק הפרסומות. תזכרו שהם עושים רווח יפה מאוד מעוד הרבה דברים ולא רק מהקליקים האלה. עוד משהו, זאת לא התביעה היחידה. וואלה! תובעת את גוגל בעקבות גוגל ניוז.
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תיקון- וואלה שוקלת לתבוע והיא דורשת שיורידו אותה מגוגל ניוס אם לא הם יתבעו!
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2. מה קשור הארנונה של המבנים של גוגל? 3. הכנסות גוגל בארבע השנים האחרונות הם 11.2 מילארדי דולר. 90 מיליון הם פחות מאחוז מזה. 4. אי אפשר להגיד שדפקו את גוגל והם הפסידו כסף. גוגל דפקו את המפרסמים שלהם. ועשו כסף קל על גבם על ידי כך שלא החזירו להם כסף על לחיצות שוא. הכסף שגוגל הרויחו על לחיצות שוא הוא הרבה יותר מ-90 מיליון תיהיה בטוח. אז שוב אפשר להגיד שגוגל לא הפסידו אלא להפך הרויחו. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בלי לריב, תדונו כמו בוגרים.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום