![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עזרה] בקשר למע"מ.
שלום לכל קהילת Hosts.
אני צריך הסבר מלא הקשור למע"מ, כגון: איך נירשמים אם אני משלם להם כל חודש או כל שנה וכדומה מה ההבדל בין עסק מורשה לבין עסק פטור וכל דבר הקשור למע"מ, אני זקוק לזה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים, יום טוב, עדן. (אם אשכול זה לא קשור לפה סליחה ונא להעביר) Last edited by yarin34; 07-03-06 at 15:06.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מע"מ
אם אתה קטין אתה לא משלם כלל מע"מ.. ההבדל בין פטור לרשום שעסק רשום יכול להוציא חשבונית מס'..וההבדל השני שרשום משלם 18 או 17 אם אני לא טועה אחוז מהרווח. נ.ב למה אנשים התחילו לבקש תמיכה על שאלות בסגנון בדיבורים? יש את פורום ניהול חברות...
Those are my principles. If you don't like them I have others- Groucho Marx השומר חזק, חזק ואמץ. Last edited by דימה; 07-03-06 at 15:49.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
סתכל באשכולות שפתחו כבר,
למידע נוסף חפש את הדף האינטרנט שלהם מגוגל או מכל מקום אחר, יש סניפים בכל מיני מקומות אני יודע שיש בנתניה ^^
# 4 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אה כן ? אז המנכ"ל של חברה גדולה ירשום את החברה שלו על הבן שלו בן 6, ואז הוא לא ישלם מע"מ. ![]() על כל אדם במדינת ישראל להעביר את המע"מ לשלטונות. גם אם הוא בן שנה וגם אם הוא בן 120 שנה.
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עוד עזרה??
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
ORI, יש מצבים שאתה לא משלם מע"מ\ביטוח אך זה במצבים מסויימים של עסק פטור או משהו כזה =]
לא נכנס לפרטים
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|