|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
בעייה בחילוץ קבצים, משו שקשור לNTFS לפי מה שהבנתי
אני צריך לחלץ משו עם הוינראר ששוקל בסביבות ה4.5 ג'יגה,
לקראת ה90% הוא כותב לי הודעת שגיאה שדרוש NTFS כדי לחלץ קבצים מעל 4 ג'יגה... מה אני אמור לעשות ומאיפה אני משיג את הNTFS? זה משו שמתקינים את הווינדוס לא? |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לפי מה שאני יודע זה שאם יש לך הארדיסק שהוא FAT32 אתה לא יכול שיהיה לך קובץ מעל 2 ג'יגה.
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
כי פעם הייתי מחלץ קבצים מעל 4 ג'יגה יכול להיות שזה כאשר מגדירים את הארד דיסק אז בוחרים לפי איזה טכנולוגיה הוא יפעל? |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
יש דבר שנקרא מערכת קבצים. בוינדוס XP יש 2 סוגים עיקריים FAT32 וNTFS. כשאתה מפרמט כונן אתה מגדיר באיזו מערכת קבצים הם יפעל. כדי לבדוק איזה מערכת קבצים הוא כונן מסויים תעשה לו מאפיינים. אפשר להמיר מערכת קבצים של כונן גם בלי פרמוט בעזרת תוכנות כמו PARATITION MAGIC רק שלא מומלץ אם יש לך קבצים עם שמות עבריים בכונן.
חסום
|
ציטוט:
גם ככה תכננתי לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז בקטנה ![]() |
|
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לדעתי תגבה את הכונן,פרמט אותו ושים עליו מערכת קבצים של NTFS כדי שתוכל לעבוד עם קבצים גדולים ואז תחזיר עליו את הגיבוי, כל זה ניתן לעשות בעזרת פרטישן מג'יק כפי שהוזכר.
|
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
פרמוט ימחק את הקבצים. אין בעיה להעתיק אל כונן שהוא NTFS קבצים שבעברית.
חסום
|
ציטוט:
עוד שאלה קטנה ואחרונה. האם אני מגדיר את הארד דיסק עצמו או שאני מגדיר כל מחיצה בנפרד? כי יש לי קונן C וקונן D על אותו דיסק. אם אני מפרמט רק את C וקובע לו NTFS, גם D ישתמש באותה טכנולוגיה? |
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
כל מחיצה בנפרד.
|
|