|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
**אתר - עיצובים חינם! **
שלום לכולם.
אני הוא מנהל האתר העידן החדש! זה רעיון חדש שבעיקרו הוא פשוט אנו לוקחים עיצובים חינמיים ומתרגמים אותם לעברית. כנסו לאתר לקבלת דוגמאות! הערה: בקרוב האתר יעבור שיפור רציני ויחליף מערכת וההורדות יהיו דרך ממשק הורדות מתקדם בלי הסיבוך שיש כרגע. וכמובן לשרת פרטי ומהיר.(יש למה לצפות!) לאתר: http://marokay.250free.com/index.html תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון! Last edited by marokay; 02-03-06 at 16:23.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
רעיון מעולה! שיהיה לכם בהצלחה!
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא ממש אהבתי תרעיון. כי תאמת:
זה לא בעיה לתרגם. אין אפשרות להורדה ישירה. כל העיצובים לקוחים מ http://oswd.org/ ובעצם כל מה שזה מציע זה תירגום לעיברית. דבר שני עדיף לחלק קישורים ישירים לאתרים מהם נילקח העיצוב ככה גם מתעדכנים מהר יותר בעיצובים חדשים. מצטער אם נפגעתם או משהו |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הרעיון נחמד, הביצוע הרבה פחות.
מילא אין דומיין.. אבל אפילו איחסון אין? צריך לשלוח לכם אימייל כדי לקבל את העיצוב? יותר פשוט להוריד מהאתר עצמו(OSWD) ו"לתרגם" בעצמך. דבר נוסף, לתרגם? מה כבר תירגמת פה? את הטקסט(טקסט דוגמא)?
חסום
|
פשש כל הכבוד מעניין מאוד!
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
רעיון מצויין, בהצלחה!
חבר בקהילה
|
רעיון טוב, מסכים עם TalGarty, לא יישרתם אפילו את העיצוב.
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמר טל..
צריך לתקשר איתכם בשביל ההורדה? תנו לינק קטן לקובץ זיפ, ונגמר הסיפור, לא? |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
התרגום גרוע, הרסתם את העיצוב...
אפילו לא יישרתם אותו לעברית רעיון טוב, ביצוע לא כל כך.
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום לכולם,
אני מודה לכם על כל הביקורת הבונה. אנו נשתפר ונתארגן בצורה יותר מסודרת בקרוב! כרגע מתוכנן להקים מערכת הורדות שדרכה יורדו העיצובים ושיפור עיצוב האתר. בקשר לשאלה למה לתרגם? נתחיל בזה שהאתר אוסף עיצובים מכמה אתרים(במקום ללכת לחפש עיצובים בכמה אתרים) ומציג אותם לאנשים בגירסה העברית על מנת שיהיה לאנשים ראות יותר נכונה על איך אתרם יכול להיראות. עוד יתרון הוא לכל אלה שלא כל כך מבינים בנושא ומעוניינים להשתמש בקישורים וכפתורים שאנחנו שמים. וכמובן קבלה של תמיכה בכל הנושא בפורמים! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|