|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מה אתם רוצים שהייה בחברת איחסון? איזה שירותים? מה יגרום ללקוחות להמשך לחברה? וכדומא..
הכותרת אומרת הכול.
אבל אני יסביר קצת יותר: אני רוצה לדעת מה מושך אנשים לחברת אחסון? מה יגרום להם לקנות דבקה ממני? איזה שירותים אתם חושבים שחברת אחסון צריך לספק? נ.ב אני לא מתכוון לדברים הבסיסים שקיימים שרת מהיר תמיכה וכדומא.. מצטער על שגיאות הכתיב הכול תוקן, פשוט מיהרתי קצת אז רשמתי מהר. מנהלים בבקשה לא לנעול אם זה לא מתאים למקום הזה תעבירו.
= Last edited by Avi.B; 03-03-06 at 22:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
כמובן תמיכה
ונגיד מי שמתחיב ל3-4 חודשים מקבל עיצוב לפורום עים באנר.. אים זה היה אני היתי קונה.. וכמובן ללא תוספת מחיר Last edited by dj fm; 03-03-06 at 21:57.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
מדי פעם הגדלת שרת, כתיבה נכונה בלי שגיאות כתיב.
תמיכה טכנית, איסיקיו, פלאפון, מסינג'ר פורום וכד'. שרתי רדיו, שרתי משחק, עיצובים התקנת פורומים+מודים. אתה צריך דברים שיגידו ללקוח פה זה משתלם אני הולך על זה! שבת שלום.
# 4 |
הוסטסניון
|
קודם כל אני הייתי מציע - מה שחסר לך לפי מה שאני רואה, התבטאות יותר נכונה, ללא שגיאות כתיב, וכתיבה מקצועית.
# 5 |
אקס מנהל
|
מה אני הייתי אוהב אם הייתי לקוח בחברת אחסון? קודם כל שהשרת יהיה מתוחזק היטב ושיאוחסן בחווה טובה ולא באיזה חווה זולה ומגושמת.
שהמנהל שלה יידע משהו בעסקים, שיהיה מנוסה בעולם העסקים. שאני אדע שאף אחד לא הולך לברוח ממני אם ארצה תשובות לשאלות הכי קשות. שאני אדע שכל פעם שאני מתקשר אליו הוא לא יגרום לי להרגיש לא בנוח, אלא שאני אוכל לדבר איתו גם על דברים שהם מעבר לאחסון. שהעיצוב והתיכנות שלה יהיה מושקע ולא איזה עיצוב מfirestyle ב-15 ש"ח. שהחברה תראה רצינות, אמינות ושיהיה לה ותק. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תודה רבה לכם ובמיוחד לדימה על ה"מאמר"
הכול ייושם ויש כאלה שכבר בתהליכים ובקשר לשגיאות כתיב שאתם דיברתם הכול תוקן פשוט מיהרתי קצת אז רשמתי מהר
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
נתחיל בזה שהעיצוב זה הרושם הרישוני הגדול ביותר שאתה משאיר אצל הלקוח !
בעיצוב חייב להיות טקסט בשפה גבוהה, בלי שגיאות כתיב. השרת צריך להיות חזק ומאובטח ( זה צריך להראות ע"י העלאה מהירה של האתר ). עוד משהו שדי משפיע, למרות שהרבה פה לא חושבים על זה... זה שהעובדים והמנהלים צריכים להיות גדולים ( כן, בגיל, לא משנה עד כמה אתם רציניים ! ). |
![]() |
![]() |
# 8 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
מכונת שוקו חינם ?
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אתה עושה צחוק מה אתה חורג בבקשה תחזרו לנושא
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אני לא רוצה לחלק אזהרות, כבר נתתי התראה אחת עכשיו, נא לחזור לנושא או לא להגיב בכלל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|