|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
האם כדאי לי לעשות overclock לכרטיס מסך?
שלום לכולם.
לאחר שאתמול הרכבתי על הכרטיס מערכת קירור (2X heatsink + מאוור) מאוד חזקה, האם כדאי לי לעשות לו OC? זאת המערכת קירור: http://www.aeolus.com.cn/english/file/cp_blackeagle.htm היא ממש עוטפת את כל הכרטיס....וגם כמובן עם משחה טרמית+קירור לזכרונות. הכרטיס שלי הוא MSI Gforce FX 5200 עם 128 מב + 128bit. הוא דיי מספיק לי, אבל רציתי קצת "לשפץ" אותו כדי שירוץ יותר חזק. הנה תמונה עם פרטים על הכרטיס מסך: ![]() וזה העמודה שקיבלתי עם הדרייבר, שמאפשרת לי לעשות oc: ![]() ב Core Clock: 2d clock המהירות הרגילה היא 250Mhz, ואני יכול להעלות אותה עד 600Mhz. 3d clock המהירות הרגילה היא 250Mhz, ואני יכול להעלות אותה עד 700Mhz. ב Memory Clock : המהירות הרגילה היא 400Mhz, ואני יכול להעלות אותה עד 1300Mhz. לשאלה: האם כדאי לי להעלות את המהירות של הכרטיס? ואם כן, אז כמה כדאי? -שימו לב שדאגתי כבר לקטע של הקירור, והוא מופיע בתחילת ההודעה. רפי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני לא מבין למה הוצאת כסף על כרטיס כ"כ גרוע (מנסיון, היה לי אותו) במקום לקנות אחד נורמאלי במחיר נגיד של 500...אם אתה רוצה להאיץ אותו, תאיץ, הוא לא ישנה יותר מדי.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
האם כדאי לי לעשות OC? נא לא להעיר על הכרטיס. אני יודע שהוא לא משהו, בגלל זה אני רוצה קצת להזיז אותו |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הוא יחזיק...אבל אל תשכח שהוא לא יחזיק לעולמים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
טוב חברה שמעו, זה לא עובד ככה
![]() עשיתי לו OC באמצעות Coolbit, הרמתי לו את מהירות הזיכרון ל-584MHZ, ואת מהירות מנוע ה3D ל384MHZ. בעבר: הייתי משחק בMost Wanted, על גראפיקה נמוכה, ורזולוציה 800 על 600. לפני 5 דקות: גראפיקה הכי גבוהה, רזולוציה 1024 על 768. עובד חלקקקק ![]() ![]() אלוהים, אני שמחח ![]() עריכה: אין שינוי בטמפרטורה של הכרטיס. אני עכשיו זז להריץ לו בדיקה על דום 3. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח יפה יפה... עצה קטנה אני רואה שמערכת הקירור שלך משתמשת במאוורר אז תאיץ את מהירות הRPM שלו... זה יכול רק לעזור... ובקשר לOC פשוט תעלה את ההגדרות עד שתיראה "פגמים" במסך (תעלה בקפיצות של 5MHz) ואז תוריד 10MHz וכך תגיע לרמה יציבה...שמור את ההגדרות חח
![]() ותתחדש ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי....תאיץ....אבל אל תגזים
בלי קשר לרמת הטמפרטורה... פתאום סתם הוא יכול להדפק ... אל תמתח את גבול היכולת שלו יותר מידי. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חחח מזל שלא נידפק לך ...
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
k.machine יש לי סקרין שוט מF.E.A.R בשבילך :P לא יכול להציג פה כי יש ילדים קטנים בפורום ואלימות זה לא חינוכי D: Last edited by עמרי שוסטר; 28-02-06 at 19:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
הדרייבר יודע מתי לעצור.....
ואל תעלה 5 כל פעם, תעלה ב-20-30, כשהדרייבר עוצר אותך, תוריד 5-10, תבדוק יציבות, תבדוק אותו ב-3DMARK וזהו.... הוא לא ימות סתם, יש לו הגנה מזה(אלא אם חישמלת אותו ב-VMOD ופתאום נפל הקירור, אופס =)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|