|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
PageRank - ככל שיותר גבוהה יותר טוב?
עדיין לא הבנתי.
הניקוד של האתר שלי הוא 6 רציתי לדעת אם זה אומר שזה טוב , כאילו כמה שיותר יותר טוב ? או כמה שפחות יותר טוב?
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל לפי מה שראיתי פה פעם אתה מרמה בגוגל ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ברור שכמה שיותר, יותר טוב.
רק שמשהו שPR שלך קצת מוזר לי.. ככה שאם זה מרמאות(אם, לא בטוח שזה ככה) אז זה לא שווה הרבה.
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
למה לא שווה הרבה?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
PR כעיקרון רק מראה כמה האתר שלך נחשב בגוגל.
אבל שהוא גונב PR, הוא בעצם גונב את המספר, ולא את החשיבות שלו בגוגל.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא מכיר את השיטה של הרמאות הזאת ככה שאני לא יודע להגיד מה בדיוק הוא עושה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אוקי
וככל שה PR יותר גבוהה ככה האתר במקומות הראשונים אצל גוגל? איך בעצם משיגים PR? הרבה קישורים שמקשרים לאתר שלך? או בעזרת עוד שיטות של קידום אתרים? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ יוני, הוא לא גונב לינקים(לפי מה שידוע לי), הוא פשוט "משכפל" את הPR מאתר אחר(אולי לא במקרה הזה, אבל ברוב המקרים זה ככה).
אור, PR משתנה בהתאם לקידום האתר שלך. כמו שאמרת, כמה שיותר לינקים, קוד תקין, וכל מה שקשור לזה, משפר את הPR.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|