![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אתר אופנה,כדאי לקדם?
שלום אני כרגע מקים אתר לרשת חנויות אופנה,ורציתי לשאול האם כדאי לקדם אותו בוואלה/נענע,וכו'..
לפי דעתי,ממש לא..הרי קהל הלקוחות הוא לרוב מן האזור שלהם ולא מאילת..לדג'.. ויש להם איזה חבר שמחנטרש במוח..צריך שירשמו "קו האופנה" בנענע ..ושזה ימצא את האתר הזה.. ושוב אני חוזר,לפי דעתי זו שטות..אבל אם הם יחליטו,בכיף.. עכשיו השאלה שלי אליכם.. מה אתם חושבים ?כדאי?! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
אתה מעצב לקו האופנה ???
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מצטער שאני מקפיץ,זו פעם ראשונה שלי..אבל,תענו לי
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אם מדובר ב"רשת חנויות אופנה" ארצית, אז הם צריכים חשיפה ארצית.
קידום בוואלה, נענע וכדומה מזכה אותך בגולשים רבים, אך העלות היא יקרה יחסית. האם הלקוח יכול להרשות לעצמו לשלם את זה ?, אם כן - זה יכול להיות דרך טובה למשיכת גולשים בנוסף לגוגל/MSN ויאהו.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2 באותה העיר (אחת בקניון,ואחת בעמק סנטר) אחת בבית שאן,ברסקו. ואחת בכרמיאל.. עכשיו תוכל לתת לי תשובה טובה יותר? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לפי דעתי, אם אין את החנות ברחבי הארץ, וזו רשת,
קודם כל חבל על הכסף של הפרסום דבר שני עדיף לפרסם פרסומת על אוטובוסים ברחבי העיר בא יש את החנות. כי דרך האתר מעט מאוד ילכו לחנות ויקנו בא, רוב הגולשים הם צעירים.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רעיון גאוני! תודה רבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
דווקא אני הייתי הולך על עיתונות כאופציה ראשונה.
ב"חנות פרח מתוק" יחסי ציבור ממוקדים עובדים מצויין.
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש טיפ ? ![]() חחח סתם ![]() תהנה לך
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|