|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
המודם נשרף או מתקלקל לכם? כנסו לכאן!
שלום,
אני בטוח שבמשך השנתיים האחרונות שגלשתם בפורומים ראיתם מדריך בשם "האץ את מהירות האינטרנט שלך בכ-25%!". עכשיו לפני כשבוע פעלתי לפי מה שהיה כתוב במדריך ומאז המודם שלי היתקלקל כבר 3 פעמים! הפתרון לכך היה להפסיק את השימוש במדריך שאליו סיפרתי קודם! איך הגעתי לפיתרון? שאלתי את ניצן מהפורום (בעל האתר "מלונה") אם יש לו מושג למה זה קורה והוא ענה שזה יכול לנבוע מעומס של הקו אינטרנט, באותה שניה נזכרתי במדריך לפיו פעלתי, חזרתי על כל הפעולות וכבר יומיים שהמודם לא מתקלקל / נשרף לי. בברכה, עומר! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממתי מקשיבים לילדים קטנים(מפרסמי המדריך) שלא מבינים כלום בנושא הזה?
למה בכלל קראת את המדריך? אתה חושב שמי שפרסם את המדריך מבין/מתחמה ברשתות? אני בטוח שלא. פשוט תלמדו לא לנסות כל דבר שאומרים לכם. או שלפני זה תבררו מה יכול לקראות.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
רק שניה תן לי להבין... השתמשת במדריך שמצאת בפורום ומאז המודם שלך התקלקל 3 פעמים? ורק עכשיו גילית שה"מדריך" גרם לנזק? ומה זה עוזר "להאיץ" את קו האיטנרנט שלך? 1.3MBps זו המגבלה של התשתית הבסיסית בבית ואינטרנט של 1.5MB זול מאוד אבל מאוד!!! אז מה זה יתן לך? חסכת שקל בחודש?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז חיפשתי מדריך להאיץ ואני מודה שבטיפשותי הישתמשתי בו. ![]() להבא אני ממליץ לאנשים לא לנסות את זה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|