![]() |
# 1 |
חסום
|
אפשר ביקרות על host-gaming
![]() זה האתר מה אתם אומרים חבילות ה Windows זולות מידי לדעתי לא? מה אתם אומרים שווה ליקנות? ![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לא יודע למה כתוב שם שיש להם שרת windows, לפי הפרטים שעכשיו ראיתי של השרת הוא רץ על הפאצי מערכת הפעלה unix.
|
![]() |
# 3 |
חסום
|
אז יש להם
Windows או לא? |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ממש לא נראה רציני.
באתר כתוב (פחות או יותר) שהם תומכים ב-Cpanel וב- Helm אך פאנל הניהול שהכפתור "כניסה לפאנל" מקושר אליו הוא פאנל מסוג Direct Admin. בוא נצא מנוקדת הנחה שהתמונות למטה שמראות במה שרתי החברה תומכים הן שגויות.., עד כמה שאני יודע פאנל הניהול DA נועד למערכות ההפעלה UNIX\LINUX בלבד (לא בטוח, תקנו אותי אם אני טועה..) ובחבילות האירוח שלהם הם מציעים שרת מבוסס WINDOWS.. חוץ מזה המחירים ממש לא רצינות (לפי השקפת העולם שלי).. בנוסף אתר החברה נראה נרואי ב-FireFox וממש לא מצליח לעשות רושם טוב (עלי לפחות). בספק אם הם רשומים כחוק. |
![]() |
# 5 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
הם רצים על מערכת הפעלה מסוף unix ושרת אפצי, מה שאומר שהם לא תומכים בסביבת WINDOWS כי אין להם, לא מערכת הפעלה windows ולא שרת IIS. ככה שבעל התר הזה עצמו לא יודע על איזה שרת רץ האתר שלו(זה לא עסק ולא חברה כי הם לא רשומים.). |
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא נראה לי בכלל, גם מה שאמרו פה מעליי.
וגם --> פרסום בחברת אחסון???? |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אוקיי תודה...
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לשרתי משחק.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|