|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
(php) מחפש פונקציה לטיפול בhtml
כבר הרבה זמן שלא התעסקתי עם php ושכחתי פונקצייה אחת די חשובה..
הפונקצייה שאם נניח מישהו כותב לך קוד של html/js או כל שפה אחרת זה לא יריץ את הקוד על השרת אלא רק יציג אותו (אם נניח מישהו כותב את הפקודה HTML קוד:
<script language="javascript"> alert("gdf"); </script> חוץ מזה שאלה שאף פעם לא הצלחתי לענות לעצמי עליה היא: מה ההבדל בין mysql_real_escape_string לבין mysql_escape_string ואיך משתמשים בכל אחד.. תודה רבה מראש למי שיענה על שתי השאלות או אפילו רק שאלה אחת.
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לאיזה מטרה אתה צריך את זה?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אתה רוצה שהקוד יוצג בדפדפן אבל לא יורץ?(כתבת שרת לא דפדפן) תעשה: $string=str_replace('<','<',$string); $string=str_replace('>','>',$string);
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
נפתח
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
לא הבנתם אותי נכון..אני מכיר את הפונקצייה str_replace וזה לא מה שאני מחפש..גם strip_tags וגם htmlenitites ושתי הפונקציות לא מה שאני מחפש. אני לא מחפש להעלים תווים או להפוך את הטקסט לג'יבריש..אני מעוניין שאם מישהו כותב קוד html/js או כל שפה אחרת זה לא יבצע אותו אלא רק יציג אותו (הקוד כמו מההתחלה רק שלא יקפיץ הודעה של "gdf" אלא יציג את הקוד
<script language="javascript"> alert("gdf"); </script> כמו נניח במערכת הזאת או כל מערכת אחרת.
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הסברת לי עדיין בשביל מה אתה צריך את זה, בכל מקרה אם הבנתי אותך נכון אז תרשום ככה:
קוד:
<script language="javascript"> alert("gdf"); </script> מקווה שעזרתי לך, יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
נכון, זה מה שזה יעשה. ה>< יהפכו לסימנים אחרים ככה שהדפדפן לא יחשיב אותם כHTML והסקריפט לא יופעל.
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
במערכת הזאת, עובדים עם str_replace או עם eregi_replace אם אני לא טועה..
והקוד הוא הקוד שנתנו למעלה. אין שום אפשרות אחרת. אם אני לא טועה יש פונקציה בHTML שמנטרלת פעילות תגים אבל אני לא בטוח.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
למה לא בhtmlspecialchars?
http://il.php.net/htmlspecialchars
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|